Amenajarea casei

#case senzationale #design minimalist # design casa #amenajare casa #case de lux #amenajari interioare

Case senzationale: locuinta "transparenta", cu vedere la canion

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa fii vecin de cartier cu Jennifer Aniston, Mariah Carey sau cu parintele "Playboy", Hugh Hefner? Iata mai jos un imobil senzational din toate punctele de vedere, de la asezare, pana la design, aflat in exclusivistul cartier al Los Angelesului, Bel Air:

Casa din imagine este construita pe una dintre colinele din Bel Air, unul dintre cartierele de lux ale metropolei americane. Poate ca asa se explica si pretul piperat la care a fost scoasa la vanzare: 12,5 milioane de dolari. Ti se pare mult? Afla ca si omul de afaceri roman Mike Costache are casa prin zona.

Cert este ca imobilul are un avantaj major: datorita pozitionarii la inaltime, ofera o vedere splendida spre Canionul Hoag. Chiar daca pare cat un palat de mare, cladirea are doar patru dormitoare si patru bai. Uriase, ce-i drept, astfel incat posesorii lor sa se simta cat mai confortabil.

Ai putea spune ca pentru patru camere nu merita totusi atata amar de bani. Dar nu e vorba doar de atat. Cladirea, care se intinde pe 865 de metri patrati!, are un hol absolut impresionant, cu un luminator care lasa sa se vada cerul prin acoperis, facand cladirea foarte luminoasa, de-a dreptul stralucitoare la orele amiezii.

Livingul, care e probabil cam cat doua apartamente de-ale noastre, nu are doar o canapea inghesuita, ci vreo trei sau patru, si loc suficient de jur imprejur cat sa incapa o echipa de fotbal cu tot cu rezerve.

Stilul minimalist in care designerii au ales sa o decoreze sporeste si mai mult ideea de spatialitate si de transparenta in acelasi timp. Scara care duce la etaj, spre exemplu, pare deschisa insa, in realitate, este marginita de un perete din sticla groasa.

Incaperile comunica in mare parte intre ele prin intermediul unor ferestre uriase.

In bucatarie nu risti nicio clipa sa te invinetesti lovindu-te de cotul mesei in incercarea de a ocoli un scaun inghesuit din cauza dulapului.

Iar bucataria comunica nu doar cu o sala de mese, ci cu doua. Una in interior si una in aer liber. Ca sa fie multumita toata lumea.

Pana si baile iti lasa loc de dans. Din cada, spre elemplu, poti admira linistit perisajul prin ferestrele cat tot peretele.

Si tot cat un perete sunt si ferestrele dormitoarelor. Evident, nu sunt create pentru pudici, insa doar un excentric si-ar putea permite sa cumpere locuinta.

Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea