Amenajarea casei

#los angeles #olivia wilde #Case de vedete

Case de vedete: Olivia Wilde si vila sa superba in stil spaniol din Los Angeles

Anul trecut, fermecatoarea actrita Olivia Wilde si-a impachetat bagajele si a parasit cocheta vila in stil spaniol din cartierul Los Feliz, LA, pentru a se muta in metropola New York. Starul hollywoodian a motivat schimbarea prin nevoia de a fi aproape de logodnicul ei, Jason Sudeikis, dar si prin implicarea in proiectul unei miniserii HBO gandita de Mick Jagger si Martin Scorsese. Fosta sa locuinta, pe care te invitam sa o descoperi in continuare, s-a vandut cu 2,19 milioane dolari, cu 104.000 mai putin fata de pratul platit la achizitie in 2011.

Vila veche de un secol

In anii '20, vila in care Olivia Wilde si-a petrecut ultimii trei ani avea patru dormitoare si 5 bai. Terenul pe care este amplasata mai includea un chiosc si un spa mai mult decat modern pentru acea perioada. Acesta avea un sistem de proiectare a apei in cascada promitand o relaxare maxima pentru chiriasi. In decursul timpului, mai multe camere au fost adaugate constructiei transformand locuinta din relaxatul carier al Orasului Ingerilor intr-o vila de lux.

Stil clasic

Chiar si in secolul XXI, vila la care a renuntat Olivia Wilde pastreaza caracteristicile clasice ale stilului arhitectural hispanic. O imbinare fericita a zidurilor de caramida vopsite intr-un alb imaculat si a naturaletei oferite de scarile si tavanele realizate din lemn masiv creeaza un decor aproape rustic in mijlocul unui oras cuprins de febra modernismului. Curtea interioara este pavata cu placi ceramice in stil Malibu, iar acoperisul este realizat din olane.

Negocieri esuate

Wilde a incercat chiar sa scoata profit din urma tranzactiei imobiliare, cerand in prima instanta un pret de aproape 2,5 milioane dolari. Cum insa cumparatorii nu au dat navala, Wilde s-a vazut nevoita sa scada pretul pana la 2,19 milioane dolari pentru a scapa cat mai repede de locuinta achizitionata in martie 2011.

Viata in apartament

Este a doua locuinta vanduta in ultimii ani de Olivia Wilde. Dupa divortul de producatorul Tao Ruspoli, Wilde a vandut casa detinuta in Venice - LA, achizitinand cocheta vila din Los Feliz. Acum, scapata si de grija acesteia, vedeta s-a instalat intr-un apartament din New York, achizitionat impreuna cu Sudeikis.

Sursa foto: huffingtonpost.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea