Amenajarea casei

#kim kardashian #kayne west #showbiz #Case de vedete #vedete extern

Case de vedete: 22 de milioane de dolari, vila aleasa de Kim Kardashian si Kayne West

Kim Kardashian si Kayne West isi iau tot mai in serios rolul de familie. Cei doi au scos la vanzare vechea locuinta detinuta impreuna, dupa ce au pus ochii pe fosta vila a Lisei Marie Priesley. Pentru acesta, Kim si Kayne vor scoate din conturi nu mai putin de 22 de milioane de dolari. Imaginile arata ca resedinta isi merita banii pana la ultimul cent.

Aparentele inseala

La prima vedere, vila din Calabasas – California nu pare atat de impresionanta, dar pe insorita Coasta de Vest aparentele pot fi inselatoare. Complexul este asezat pe 1,2 hectare de teren, are o podgorie proprie, o zona Spa de dimensiuni impresionante si finisaje de lux intr-un decor foarte stilat.

Cat pentru tot clanul Kardashian

La interior, vila adaposteste opt dormitoare elegante si 10 bai super-luxoase, indeajuns pentru a primi vizitele constante ale clanului Kardashian, de care Kim inca se simte legata. Spatiile largi ale holurilor si ale camerelor fac, de asemenea, din viitoarea vila a cuplului un excelent loc de joaca pentru micutul North, copilul lui Kim si Kayne.

Citeste si:

Albul, nuanta perfecta pentru o baie curata si eleganta

5 dormitoare romantice. Tie pe care ti-ar placea sa il ai?

Tabla scolara, decorul inedit de acasa

Curte interioara halucinanta

De la imaginea austera a fatadei vilei, pasul facut in curtea din spate a resedintei pare sa te arunce intr-o lume de poveste. Piscina este realizata dupa model Spa, cu jeturi de apa tasnind de pe lateralele bazinului de o lungime impresionanta, gazonul are o imagine impecabila, iar zona de living exterior este completata de fantani arteziene si seminee.

Eleganta in tuse rustice

Spatiile interioare mizeaza pe rafinamentul albului imaculat preponderent in incaperile locuintei pus in balans cu caldura grinzilor din lemn si a pardoselilor din lemn masiv intalnite in mai toate camerele.

Livingul supra-dimensionat este segmentat in mod inteligent in mai multe zone care asigura si un acces direct la curtea interioara, iar luminozitatea camerelor, asigurata de ferestre largi, accentueaza tusele elegante ale finisajelor de exceptie.

Marmura, piatra si lemnul de mahon se completeaza in mod excelent de-a lungul intregii resedinte, fiind elementele de baza ale stilului elegant impus acestei vile impresionante.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea