Amenajarea casei

#spania #marbella #case lux #costa de sol #case de lux #amenajare casa # design casa

Case de lux: Vila de 900.000 de euro din insorita Marbella, Spania

O constructie moderna cu tot confortul necesar si un peisaj de vis pe tarmul Mediteranei te asteapta in Marbella in cazul in care care vrei sa iti cumperi o resedinta in patria lui Don Quijote. Casa de lux din Costa de Sol atinge pretul de 895.000 euro, dar finisajele sale uimitoare si designul cochet iti vor fura inima de la prima vedere. Te invitam sa o descoperi intr-un nou episod al serialului Acasa.ro "Case de lux".

Amplasata in zona rezidentiala

Constructie noua, vila din Marbella este amplasata in zona estica a orasului in exclusivistul cartier Artola pe un teren relativ mic, de aproximativ 800 mp. Cu toate acestea, ingeniozitatea arhitectului a facut ca pe mica parcela sa se ridice o constructie de 252 mp utili la interior, pe langa vila regasindu-se si o piscina, doua terase si o gradina bine ingrijita.

Dotari moderne

Cu o arhitectura moderna, vila din Marbella reuseste sa fie destul de spatioasa, avand doua nivele. Bucataria este dotata cu ultimele echipamente aparute pe piata, iar zona de zi din interior contine un living luminos, dar si o sala pentru servirea mesei. Are patru dormitoare amplasate la etaj, cu tot atatea bai, iar la parter se mai afla o baie de serviciu. Arhitectul a renuntat la ideea unui demisol, incorporand acolo garajul dublu al vilei.

Atractia este afara

Atat datorita peisajului, cat si prin prisma dotarilor exterioare ale vilei, atractia principala pe timpul zilei va fi curtea locuintei. Doua terase, una acoperita si alta neacoperita te asteapta sa iti petreci timpul pe marginea piscinei de 40 mp. In departare vei zari stralucirea albastra a Meditaranei, in timp ce aerul imbatator si parfumat al Andaluziei te va tine captiva in micuta curte a vilei.

Vecini de renume

Odata intrat in randul proprietarilor de vile din Marbella, vei descoperi ca ai intrat intr-o lume selecta. Tonul l-a dat Sean Connery in 1970 cand a achizitionat o locuinta pe tarmul Mediteranei. Odata ajuns la varsta intelepciunii, scotianul a renuntat la petrecerile in soare retragandu-se in muntii natali. In locul sau au invadat Andaluzia alte vedete cunoscute. David Beckham, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Bruce Willis, Paul McCartney, Lolita Flores si Craig David sunt doar cateva din numele proprietarilor aflati in imediata vecinatate.



Sursa foto: luxuryrealestate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea