Case de lux: un duplex perfect pentru un cuplu tanar si modern

Amenajarea casei

#case de lux #amenajare casa #duplex #casa moderna #amenajare duplex #design modern

Case de lux: un duplex perfect pentru un cuplu tanar si modern

In serialul nostru "Case de lux" ai putut vedea pana acum o multime de case si apartamente in care s-au investit sume colosale de bani. De aceasta data, vrem sa-ti prezentam un duplex din Miami, care costa 6,7 milioane de dolari si este perfect pentru un cuplu tanar si modern. Fie ca te gandesti sa-ti renovezi apartamentul, fie ca ai nevoie de sugestii pentru noua ta casa, cu siguranta imaginile din acest duplex te vor inspira.
 

Primul etaj, un open space imens

Primul etaj al duplexului este, de fapt, un open space imens. Incaperile nu sunt delimitate de usi, ci doar de pereti despartitori, astfel ca este foarte simplu sa ai o vedere de ansamblu asupra spatiului. De cum intri in apartament, dai intr-un hol larg, cu scari care duc la etajul superior, dar si cu lift, in cazul in care vrei sa ajungi sus mai repede.

Din hol, intri intr-un living amenajat foarte simplu, cu canapea si masa pentru cafea, iar din living intri direct intr-o zona de luat masa.





Bucataria se afla si ea langa living. Prevazuta cu insula centrala si mobilier de o parte si de alta, bucataria pastreaza linia minimalista din restul apartamentului, mai ales ca nu vezi nici urma de aparate electrocasnice. Toate sunt bine ascunse in mobilier, tocmai pentru ca aspectul final sa fie unul modern si foarte aerisit.

Etajul superior gazduieste dormitoarele si zona de distractie

La etajul superior, acest duplex de lux gazduieste dormitoarele - nu mai putin de 5 la numar. Apartamentul dispune de tot atatea bai, la care se adauga si o spalatorie.



Tot la etaj se afla si un living in care proprietarii se pot relaxa urmarind emisiunile preferate, dar si o bucatarie complet echipata.

Din aceasta casa de lux nu lipseste zona de distractie, cu mini bar si masa de biliard.

Piscina, atractia duplexului

Piscina exterioara, amenajata pe terasa duplexului, este atractia acestui apartament de lux, intrucat ofera o priveliste extraordinara spre lacul din apropiere.

Pentru toate aceste facilitati, la care se adauga pozitionarea intr-un cartier rezidential, pretul pare a fi cel corect, desi este exorbitant pentru un cuplu obisnuit.

Sursa foto: zillow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului