Amenajarea casei

#geneva #castel #amenajari interioare #case de lux #castel muntii jura

Case de lux: un castel ca-n povesti in muntii Jura, estimat la 53 milioane de euro

Situat la 90 km distanta de Geneva si inconjurat de muntii Jura, acest minunat castel se intinde pe o suprafata de 80 ha, dintre care 50 sunt numai paduri. Este un imobil superb ce impresioneaza nu numai datorita grandorii, ci si a istoriei din spatele zidurilor sale. Iar pretul este pe masura: 53 de milioane de euro!

Cu un spatiu locuibil de circa 7000 m2, acest momument arhitectural a fost renovat de artisti foarte talentati. Rezultatul? Un loc feeric in care ti-ai dori sa locuiesti. Te invitam la un tur virtual al acestei proprietati de vis intr-un nou episod al serialului Acasa.ro "Case de lux"!

Parterul si etajul 1: eleganta in stil gotic

La parterul castelului, esti intampinat de o scara construita in stil gotic. Odata ce urci treptele si ajungi la primul etaj al imobilului, vei putea observa un salon, un dormitor principal cu sala de baie si doua dormitoare secundare prevazute, de asemenea, cu sala de baie si terasa.

Decorul somptuos te poarta intr-o calatorie in timp, intr-o perioada de basm marcata de opulenta evidentiata prin cromatica aleasa (visiniu in combinatie cu auriu si vernil elegant).

Etajele 2 si 3: grandoare in stil imperial

Cu cat inaintezi, cu atat vei fi mai fascinat de acest castel recent renovat! La etajul al doilea vei observa un salon decorat in stil Napoleon, un apartament in stil Ludovic al XVI-lea, cu doua dormitoare principale si sala de baie si inca unul prevazut atat cu dormitor principal, cat si unul rotund.

Un etaj mai sus, te asteapta doua dormitoare decorate in stil Ludovic al XV-lea, un salon realizat in stil Napoleon al III-lea si un dormitor decorat in stil colonial.

Vei fi imediat impresionat de fastul cu care aceste incaperi au fost decorate. Iar candelabrele impozante care impodobesc incaperile parca te poarta in salile de bal de odinioara.

Turnul, bijuteria castelului

Turnul ar putea fi considerat piesa de rezistenta a acestui frumos castel francez. Acesta este prevazut cu o biblioteca, o sala de biliard si doua dormitoare, fiecare avand sala de baie proprie. Iar privelistea pe care ti-o ofera asupra intregii proprietati iti taie pur si simplu respiratia!

Pentru cei pasionati de echitatie, acest castel dispune de un centru special amenajat in acest sens. Iar daca iti place aventura, poti vizita vastele paduri ale proprietatii.

Sursa foto: prestigeproperty.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare