Amenajarea casei

#new york #case de lux #case #apartament new york

Case de lux: un apartament sofisticat din New York, in valoare de 32 de milioane de dolari

In episodul de azi al serialului "Case de lux", te invitam sa vizitezi virtual un apartament in valoare de 32 de milioane de dolari. Situat in cartierul Soho din New York, acest apartament a fost scos la vanzare de proprietari, dar cum pretul este cam piperat, inca nu s-a gasit un cumparator dipus sa plateasca suma colosala.


Penthouse de 700 m patrati

Aceasta casa de lux se intinde pe o suprafata de 700 m patrati si dispune nu doar de interioare superbe, ci si de un spatiu verde privat, pe terasa edificiului.

La primul nivel, apartamentul dispune de 4 dormitoare mari, 5 bai spatioase, un spa, o crama, o spalatorie, o bucatarie open space, o sala de fitness si o sala de cinema. Ineditul consta in faptul ca cele mai multe incaperi sunt prevazute cu lucarne, astfel incat lumina naturala patrunde nu doar din laterale, ci si de sus.

La cel de-al doilea nivel, apartamentul de lux are doar un dormitor si un birou, insa exista destul spatiu gol care poate fi amenajat de noul proprietar.

La cel de-al treilea nivel, casa de lux dispune de o terasa spatioasa, acoperita cu gazon si prevazuta cu zona pentru gratar si bucatarie exterioara. Tot la acest nivel se afla si o curte interioara acoperita, pe care proprietarii au mobilat-o cu o canapea.




Camerele, amenajate cu bun gust, in stil urban

Toate camerele acestui apartament de lux sunt amenajate in stil urban, adica predomina sticla, lemnul, dar si accesoriile metalice. Pentru living, proprietarii au ales canapele masive, dispuse pe rotund, numai bune pentru serile de weekend cand isi invita prietenii la un film.



Exista chiar si un colt amenajat pentru distractii relaxante, cum ar fi tenisul de masa.



Dormitoarele nu au prea mult mobilier, intrucat proprietarii isi petrec mare parte din timp in alte incaperi ale casei. Paleta cromatica este una calda, cu tonuri predominante de alb, bej si maro deschis.





Baile sunt adevarate dovezi ale luxului. Pardoseala este realizata din marmura de cea mai buna calitate, in timp ce obiectele sanitare provin de la unul dintre cele mai scumpe branduri din domeniu.



Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului