Amenajarea casei

#case de lux #arizona #resedinta pass #case lux

Case de lux: resedinta Pass din Arizona, asezata printre cactusi

Este marti, ceea ce inseamna ca avem un nou episod al serialului "Case de lux". Astazi va prezentam o locuinta spectaculoasa, o oaza arhitecturala moderna, asezata printre cactusi, in mijlocul vegetatiei desertice. Este vorba despre resedinta Pass, din Scottsdale, Arizona (SUA).


Casa de lux fara garduri de protectie

Proiectul resedintei Pass a fost conceput de arhitectii companiei Tate Studio, in functie de preferintele clientului. Acesta si-a dorit sa aiba o casa confortabila, dar in acelasi timp luxoasa, care sa se faca remarcata prin design si stil. Iar dorinta i-a fost implinita intocmai. Resedinta se intinde pe o suprafata de 6600 de metri patrati si nu este imprejmuita de garduri. De altfel, este cam singura constructie locuibila din zona respectiva.



Principalele materiale de constructie folosite pentru resedinta Pass au fost piatra naturala, sticla transparenta si lemnul.



Luminile ocupa un loc important in designul resedintei, astfel ca atat in interior, cat si in exterior se gasesc o multime de spoturi luminoase. Inclusiv piscina imensa din curtea interioara este luminata.



Un alt laitmotiv din curtea interioara a acestei case de lux este focul folosit ca element de decor. La fel ca piatra si lemnul, focul este considerat un element natural care se incadreaza perfect in peisaj, mai ales ca zona este arida si presarata cu o vegetatie rezistenta la lipsa precipitatiilor.


Interioare in culori neutre, potrivite pentru o casa de lux

In timp ce multe case de lux abunda in elemente de o opulenta kitschoasa, resedinta Pass este de un bun gust desavarsit. Foarte multe dintre elementele de interior sunt realizate din lemn si piatra naturala (marmura si travertin).



In toate incaperile predomina culorile neutre si tonurile de maro, intrucat nuantele puternice si imprimeurile nu s-ar fi potrivit cu cadrul natural.



Bucataria cu insula este foarte spatioasa si este realizata in stil open space, astfel incat se extinde intr-o zona de luat masa si un living modern. Piesele de mobilier au linii simple, dar sunt realizate din lemn masiv, astfel incat sa isi merite locul intr-o casa de lux.



Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului