Amenajarea casei

#case de lux #resedinta laurel way #beverly hils

Case de lux: resedinta Laurel Way cu priveliste fantastica spre Beverly Hills

Luxosul orasel Beverly Hills din Los Angeles, SUA, este locul preferat al oamenilor cu dare de mana care isi doresc sa fie in centrul atentiei. Undeva, pe o colina nu prea inalta, dai peste o casa de lux cum poate doar in filme ai mai vazut. Este vorba despre resedinta Laurel Way, care apartine unei familii instrarite din zona. In episodul de azi al serialului "Case de lux" te invitam sa vizitezi aceasta minunata resedinta si, de ce nu, sa te inspiri din frumusetile ei desavarsite.


Exteriorul este un refugiu verde

Casa de lux a fost construita pe o colina si este inconjurata de 4 terasamente frumos amenajate cu arbusti vesnic verzi si flori rosii. Daca pana aici nu ai fost convins de maretia acestei constructii, atunci afla ca in "curtea interioara" sunt doua piscine: una in forma de "S" si una dreptunghiulara, marginita de un spatiu de relaxare cu sezlonguri, un semineu exterior si o canapea spatioasa pentru oaspeti.

Intr-o alta zona din exteriorul casei este amenajat un garaj semi-inchis, care poate gazdui pana la 3 bolizi.


Interioarele amenajate cu gust iti fura privirea

La parter, casa de lux are un living spatios, open space, care se deschide si spre zona de luat masa. Decorul are linii simple si nu este incarcat cu ornamente opulente sau alte lucruri care i-ar putea stirbi din eleganta.






Intr-un alt colt al parterului, dai peste un perete de apa luminat cu verde, care completeaza perfect privelistea rupta dintr-un colt de natura.



Bucataria este amenajata si ea intr-un stil modern si simplu. Pe un perete, mobilierul este alb in totalitate, dar masa, scaunele si o alta parte a mobilierului au o nuanta de maro inchis.





Aceasta casa de lux din Beverly Hills are 6 dormitoare, insa camerele ies din tipare prin felul in care sunt amenajate. Fiecare dormitor are, in principiu, doar cate un pat matrimonial, un LED, un semineu si un fotoliu relaxant.





Ca si cum ce ai vazut pana acum nu a fost suficient, iti mai spunem ca aceasta casa de lux are si o sala de cinema pentru maxim 10 persoane.



Baile sunt o adevarata oaza de relaxare, sunt spatioase si dispun de cele mai moderne decoruri.



La etaj, spatiul exterior dispune de o terasa intinsa, cu canapea pentru invitati si "perete de foc".



Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare