Amenajarea casei

#case de lux # design casa #resedinta la savoie #lausanne #resedinta de lux

Case de lux: Resedinta La Savoie din Lausanne

O resedinta cu privire catre lac si Alpi la doar cinci minute de mers pe jos de centrul orasului Lausanne este o raritate pe piata imobiliara din Tara Cantoanelor. Acest lucru a transformat vila La Savoie intr-o "pasare rara" cu un pret pe masura: 8,5 milioane franci elvetieni. Locatia eleganta si privelistea de vis intregesc decorul luxos al resedintei cu o vechime de un secol.

Sub semnul paunului

Pentru fostii proprietari, paunii par sa fi fost un fel de pasari totem, reprezentari ale acestei magnifice inaripate regasindu-se atat in curtea vilei din Lausanne, cat si in spatioasele bai de la etaj.

Sursa foto: luxuryrealestate.com

Iar resedinta in sine este un bun motiv de a te "impauna". Doua livinguri amplasate la parterul casei sunt pregatite de a intampina oaspetii, o terasa cu vedere spre sud completand zona camerelor de zi din casa.

Sursa foto: luxuryrealestate.com

Senzatie de larghete

Cele sapte dormitoare de la etaj si baile aferente acestora satisfac chiar si gusturile celui mai exigent vanator de imobile. Spatiul larg in care se desfasoara camerele din zona superioara a resedintei La Savoie refelecta intrucatva impresia de deschidere oferita de privelistea mirifica a zonei, lacul Geneva si Alpii dominand peisajul intrevazut de la ferestrele vilei.

Sursa foto: luxuryrealestate.com

Resedinta de familie

Perla imobiliara pusa recent in vanzare este amplasata intr-o zona rezidentiala a orasului, verdeata si linistea dominand suburbia estica a orasului Lausanne. Este ideala pentru o familie, apropierea de scoli si de centrul celui de-al doilea oras ca marime de pe malul lacului Geneva recomandand-o in acest sens. Camerele de tineret de la etaj intregesc aceasta idee prin spatiul larg pus la dispozitia viitorilor locatari

Sursa foto: luxuryrealestate.com

Rafinament in secolul XXI

In pofida dotarilor moderne intalnite in bucatarie sau in baile resedintei La Savoie, vila pastreaza nestirbit rafinamentul unei cladiri de inceput de secol XX. Incaperile spatioase, cu tavane inalte, scarile de acces in resedinta si modelul stilizat al stucaturilor din camerele de zi transforma imobilul intr-o piesa eleganta de arhitectura.



Sursa foto: luxuryrealestate.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea