Amenajarea casei

#australia #design #case de lux # design casa #resedinta hawthorn

Case de lux: Resedinta Hawthorn din Australia

Casele de lux sunt visul oricarei persoane care isi doreste sa se bucure de opulenta accesoriilor si de maiestria designului, dar in acelasi timp sunt surse de inspiratie pentru proprietarii care vor sa-si construiasca locuinte surprinzatoare. Acasa.ro iti pregateste un serial cu cele mai frumoase case de lux din lume. In fiecare saptamana, vei putea admira cate o casa de lux deosebita, asa ca ramai aproape de noi pentru a vedea care este definitia fastului si a elegantei. Saptamana aceasta iti prezentam Resedinta Hawthorn din Australia.


O casa de lux cu fatada traditionala

Proprietarii resedintei Hawthorn au apelat la firma de arhitectura Canny pentru a le pune pe picioare o casa care sa dispuna de cele mai moderne facilitati, insa au considerat ca pentru a nu face nota discordanta cu restul vecinilor de pe strada, este mai bine daca fatada casei ar pastra stilul traditional.

Situata intr-o suburbie a orasului Melbourne, resedinta a fost construita in asa fel incat sa dispuna de mai multe case independente. Este ca un mini-complex rezidential dorit de proprietari dintr-un motiv foarte simplu: au trei baieti adolescenti, care nu peste mult timp se vor casatori, iar familia se va mari considerabil.


Curtea interioara, transformata intr-un spatiu idilic

In timp ce majoritatea caselor au o curte interioara frontala, resedinta Hawthorn dispune de o curte interioara situata in spatele constructiei. De fapt, abia de aici se poate vorbi despre lux. Peretii din sticla ai casei de lux, piscina imensa si modul in care este iluminat totul transforma aceasta curte interioara intr-un spatiu idilic.





In capatul piscinei este o alta anexa, de aceasta data special construita pentru relaxarea de dupa inot. Anexa are o forma rotunjita, tocmai din dorinta de a iesi in evidenta.

 

Interioarele minimaliste, potrivite pentru exprimarea luxului

Resedinta Hawthorn dispune de 5 dormitoare, o bucatarie open space la parter, o baie principala realizata din marmura, 3 bai mai mici, un living spatios, holuri largi si o pivnita in care proprietarul are o colectie de peste 2000 de sticle de vin.





Interioarele sunt realizate in stil minimalist, fara decoratiuni care le-ar putea incarca aspectul. In plus, proprietarii acestei case de lux au ales ca nuantele predominante sa fie cele neutre, intrucat induc o stare de calm si sunt mult mai elegante.





Sursa foto: homedsgn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului