Amenajarea casei

#florida #case de lux #locuinta florida #boca raton

Case de lux: locuinta somptuoasa de inspiratie europeana din paradisul iahturilor Boca Raton

Boca Raton, micuta statiune maritima din Florida, adaposteste una dintre cele mai exclusiviste comunitati destinate bogatilor lumii, The Sanctuary. Oferta cea mai recenta pentru achizitionarea unei vile in Sanctuary atinge o valoare de aproximativ 8 milioane dolari. In acest pret ti se ofera o somptuoasa vila realizata intr-un stil clasic european, dotari de lux, dar si vecinatatea magnatilor si starurilor.

Atingerea luxului

Preluand stilul clasic al arhitecturii franceze, vila din Boca Raton are un plus de lux prin pardoseala din marmura care acopera zonele de living, stilul elegant fiind accentuat de farmecul dotarilor si accesoriilor de iluminat. De un alb imaculat predominant in interior, vila compenseaza prin amenajarile exterioare incadrate de luxurianta vegetatie tipica coastei de sud a Floridei.

Micul castel de peste ocean

Proprietatea iesita din mainile arhitectului Carlos Martin si ale designerului Miera Melba are dotari care ar starni si invidia unui nabab. Salile de banchet, o biblioteca imbracata in furnir din lemn de cires, o bucatarie in care aparatura vine cu ceasuri si termometre suflate in aur, iar coloanele care strajuiesc drumul care cele sase zone de dormitoare sunt realizate in stil ionic reprezinta destule motive pentru a privi vila ca pe un mic castel. Suprafata totala a vilei insumeaza, de altfel, nu mai putin de 1068 de metri patrati.

Curte luxurianta

Exteriorul domeniului de 7,95 milioane dolari este de asemenea desprins din basme. O piscina eleganta iti ofera un motiv in plus sa petreci majoritatea timpului din zi in mijlocul decorului luxuriant care incadreaza domeniul. Adauga fantanile arteziene, gradinile realizate in terase si un chiosc acoperit cu chiparos si vei avea imaginea splendorii maxime intr-un decor tropical

Taramul relaxarii

Una dintre cele mai exclusiviste locatii din SUA, The Sanctuary din Boca Raton gazduieste vedete precum Tiger Woods, Sylvester Stallone sau magnatul L. Dennis Kozlowski, fost presedinte al Tyco International Ltd., acesta cumparand nu mai putin de 5 case de lux in aceasta locatie.

Este usor de inteles atractia exercitata asupra lor de The Sanctuary, in conditiile in care zona este pazita non-stop de patrule rutiere si maritime, iar fiecare vila are iesire la portul de yachturi. Adauga avantajul a 11 hectare de rezervatie naturala in vecinatate si vei intelege de este un taram al relaxarii.

Sursa foto: luxuryhomes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea