Case de lux: descopera o vila somptuoasa cu 15 bai din Republica Dominicana

Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #case de lux #republica dominicana # design casa #vila somptuoasa

Case de lux: descopera o vila somptuoasa cu 15 bai din Republica Dominicana

Republica Dominicana pare un spatiu parca desprins dintr-un univers paralel. Cu vegetatie luxurianta si plaje cu nisip fin, aceasta tara isi vrajeste numaidecat turistii. Insa farmecul tipic dominican nu se opreste aici. Decorul sau fabulos este presarat si cu imobile luxoase care impresioneaza atat prin arhitectura deosebita, cat si prin amplasarea lor. Te invitam sa descoperi astazi o vila somptuoasa intr-un nou episod al serialului Acasa.ro "Case de lux"!
Republica Dominicana pare un spatiu parca desprins dintr-un univers paralel. Cu vegetatie luxurianta si plaje cu nisip fin, aceasta tara isi vrajeste instant turistii. Insa farmecul tipic dominican nu se opreste aici. Decorul sau fabulos este presarat si cu imobile luxoase care impresioneaza atat prin arhitectura deosebita, cat si prin amplasarea lor. Te invitam sa descoperi astazi o vila somptuoasa intr-un nou episod al serialului Acasa.ro "Case de lux"!

Un imobil luxos de vacanta cu un pret pe masura



Amplasata langa ocean, in localitatea Castillo del Mar, pe varful unei coline, vila are o suprafata de 1533 metri patrati si o priveliste ce pur si simplu iti taie respiratia. Pretul, insa, este unul pe masura: 5.5 milioane de dolari.



Imobilul se remarca printr-un numar impresionant de bai - nu mai putin de 15 - carora li se adauga 10 dormitoare, o sala de mese spatioasa si un foaier de 2 etaje ce abia asteapta sa le treci pragul. In plus, resedinta include si o bucatarie gourmet, unde iti poti pregati mancaruri delicioase.

Un design modern si special



Sala de mese, o incapere spatioasa si cocheta, poate gazdui pana la 20 de persoane. Mesele din lemn masiv si scaunele rustice se imbina perfect cu pardoseala din marmura si creioneaza un decor elegant. In plus, poti observa si grinzi din lemn si candelabre ce pot transforma un sejur petrecut in aceasta vila de vacanta intr-unul cu adevarat romantic si special.



Livingul acestei case de pe marginea oceanului este, la randul sau, extrem de spatios. Acesta este decorat modern, iar barul de care dispune te imbie sa-ti prepari un cocteil delicios pe care sa il savurezi pe plaja.

In plus, aceasta camera spatioasa include si o masa de fusbal, pe care o poti folosi cu incredere alaturi de prietenii tai.

Un exterior fascinant



Atunci cand pasesti in curtea acestei vile somptuoase din Castillo del Mar, vei fi fascinat de piscina cu apa limpede, frumos imprejmuita de palmieri inalti si vegetatie luxurianta. In plus, coloanele din marmura de inspiratie greceasca te vor purta intr-o lume exotica, un vis frumos din care nu ti-ai mai dori sa te trezesti vreodata.

Foto: luxuryhomes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea