Amenajarea casei

#castel #case de lux #Chateau de la Resle #castel atipic

Case de lux: Chateau de la Resle - un castel atipic, modernizat pana in cele mai mici detalii

Castelele din regiunile rurale franceze sunt un loc de vis pentru orice persoana care viseaza sa cunoasca luxul, macar pentru cateva nopti. In serialul "Case de lux" din aceasta saptamana saptamana, iti propunem sa faci un tur al unui castel total atipic, pe care noii proprietari l-au modernizat pana in cele mai mici detalii. Este vorba despre Chateau de la Resle.

Situat in comuna Montigny-la-Resle din regiunea Burgundy, arondismentul Auxerre, Chateau de la Resle este o atractie turistica foarte populara, mai ales in randul francezilor care isi doresc o evadare din cotidian.

Chateau de la Resle a fost construit intre secolele al XVII-lea si al XIX-lea, iar de-a lungul timpului a avut mai multi proprietari. Actualii detinatori ai castelului s-au gandit sa profite din plin de edificiul istoric, astfel ca au investit sume mari de bani in renovarea lui exterioara.

In plus, interioarele nu mai amintesc deloc de un castel de acum doua secole, ci sunt mai degraba specifice unei pensiuni de lux. Chateau de la Resle dispune de doua camere de oaspeti si 4 apartamente spatioase.


Castel vechi, cu mobilier nou

Piesele de mobilier sunt toate noi si au designuri moderne, dar proprietarii au ales ca materialul de baza sa fie lemnul, pentru a nu se indeparta prea mult de conceptul de castel dintr-o regiune rurala.



Cateva decoratiuni sporadice tin sa pastreze, totusi, aerul vintage al castelului, iar blanile naturale intinse pe jos dau spatiului un aer rustic, cochet si primitor.






Spa, piscina si restaurant intr-un castel atipic

Chateau de la Resle este un castel atipic pana la capat. Pe langa interioarele amenajate intr-un stil modern, edificiul este prevazut si cu alte facilitati atractive pentru clienti: restaurant, piscina, sala de fitness si spa.



Pentru cei care prefera sa se relaxeze in natura, Chateau de la Resle are o gradina spatioasa, iar pentru cei care sunt pasionati de vin, exista o zona viticola din care se obtine o licoare foarte apreciata.

Sursa foto: digsdigs.com, chateaudelaresle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea