Amenajarea casei

#casa ideala #casa mica #amenajare #casa

Casa ideala! N-o sa-ti vina sa crezi ce se ascunde inauntru...

 

Inca de mici ni se spunea sa nu judecam o carte dupa coperta, dar uneori uitam aceasta regula importanta si emitem judecati care nu se porivesc cu realitatea. Aparentele sunt inselatoare, iar aceasta ipoteza este exeplificata foarte bine de casa din pozele de mai jos.
 

Daca din exterior pare mica si neincapatoare, ei bine, odata ce ii treci pragul lucrurile stau complet altfel. Casa ti se deschide inaintea ochilor, incepi cu o camera de zi unita cu o bucatarie open-space. In sufragerie exista o canapea mare in forma de “u”, numai buna in iernile friguroase pentru ca este amplasata in fata semineului. 

 

La etaj, gasim o alta camera de zi cu doua fotolii si o masuta de cafea aranjate langa un balcon cu terasa, intre balcon si camera de zi se gaseste o fereastra inalta cu priveliste spre curtea interioara. Din acest spatiu se deschid alte trei incaperi : doua dormitoare ale copiilor si un dormitor matrimonial. 

 

 

Surprizele apar odata ce iesim in curte! Pe o terasa mare cu podea din lemn se gaseste o masa mare cu opt locuri. Este locul ideal unde sa iti petreci seara cu prietenii si familia. Dar nu acesta este punctul forte al curtii. In spatele casutei se gaseste o piscina mare amplasata in curtea din spate. Cu un topogan si sezlonguri aranjate pe margine, in mod cert piscina este atractia principala pe timpul verii.

 

Daca descrierile noastre te-au facut curios atunci arunca o privire pe imaginile de mai jos si spune-ne ce parere ai despre aceasta casa uimitoare!

Sursa imagini: Lundin.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare