Amenajarea casei

#garaj #depozit #plaja #piscina #pivnita #casa de vacanta

Casa: 4 case de vacanta pe plaja absolut superbe

Ce poate fi mai frumos atunci cand vrei sa scapi de agitatia si stresul orasului decat sa te retragi undeva intr-o casa de vacanta, unde sa te bucuri de fiecare clipa de liniste si de libertate pe care o ai? Iti prezentam astazi patru oaze de relaxare, de la interiorholic.com, aflate pe malul marii, care nu numai ca sunt antidotul perfect la stresul cotidian, insa sunt construite si intr-un stil arhitectural modern, care le da o stralucire aparte.

1 Universe Beach House

Daca nu-i vezi acoperisul, o poti confunda lejer cu o casa banala, insa cand te apropii si observi toate elementele de lux din care este facuta, de la materialele de constructii si pana la piesele de mobilier, iti dai seama ca aceasta locuinta este pentru oamenii cu stare. "Universe Beach House" este construita de arhitectul Tatiana Bilbao, iar piesa de rezistenta este piscina rotunda de pe acoperis cu vedere la mare.

2 Beached House

A fost construita in anul 2009 de specialistii de la BKK Architects. "Beached House" are o forma neobisnuita, cu foarte multe unghiuri ascutite, ceea ce face ca si interiorul sa fie atipic. Intrarea este in intregime construita din sticla, iar piscina este construita ca o extensie a casei.

3 K House

Privind aceasta fotografie, este usor de imaginat de ce se numeste casa "K". De fapt, denumirea vine de la proprietari si este litera numelui lor de familie, iar proiectul a fost conceput special pornind de la aceasta idee. "K House" este opera designerilor de la Ashton Raggatt McDougall Architects si contine un garaj, un living outdoor, un cinematograf, o pivnita si un depozit.

4 Palabritas Beach House

Cu o alta forma ciudata pentru o casa de vacanta, "Palabritas Beach House" este conceputa de arhitectul Jose Orrego, inspirat fiind din arhitectura braziliana a anilor '60. Cocheta vila, pictata in alb, are si o terasa cu forme rectangulare, ce incadreaza o superba piscina din placi ceramice rosii. Aceasta ultima culoare este omniprezenta si in interior, barul, mobila de bucatarie si livingul fiind colorate in diverse nuante de rosu.



Sursa foto:interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului