Amenajarea casei

# cele mai bune cazi de baie #cazi de baie #cada baie

Care sunt cele mai bune cazi de baie pentru 2022

Baia ta ar trebui sa fie o oaza in care astepti cu nerabdare sa te intorci la sfarsitul zilei. Daca este amenajata corect, este un sanctuar pentru relaxare, un loc din care ar trebui sa iesi din a te simti ca nou. O cada sculptata cu gratie poate deveni punctul focal, piesa care ridica intregul spatiu si il aduce la noi culmi.

Cazile moderne, care se caracterizeaza prin aspectul lor futurist, vin cu multe forme si dimensiuni. Cele mai uimitoare cazi ar putea fi comparate vag cu arta cubista, unele au linii ascutite, definite ca in opera pictorului francez Georges Braque, altele sunt mai blande si mai visatoare ca un Paul Cézanne.

Baile de lux insufla opulenta anticilor. Majoritatea au o adancime cavernoasa, iar unele, chiar par sa sfideze legile gravitatiei.

Mai jos iti prezint o lista cu cazi de baie moderne.

Cada de baie tip hamac

Forma ergonomica a cazii de baie Hammock da iluzia de plutire, deoarece este de fapt suspendata de pereti, plutind la cativa centimetri deasupra podelei cu gresie. Aceasta cada moderna este o oda catre evadare si relaxare, mai ales atunci cand este plasata in fata unei vederi uimitoare la ocean. Proportiile sale elegante, cu mai multa adancime in centru, se ingusteaza in lateral, astfel incat sa te simti ca si cum ai fi in hamac, reinventand modul in care ne relaxam.

Cada de baie Chaise Lounge

Cada moderna cu design italian duce relaxarea la un nivel cu totul nou. Robinetul de cada de sine statator din podea este simplu, dar elegant, la fel ca o umbrela de soare de epoca, cu o nota moderna. Poate, cea mai distinctiva trasatura este modul in care apa cade in forma de cascada, dand o nota dezinhibata si naturala unei piese altfel futuriste.

Cada dreptunghiulara de sine statatoare

Cazile originale de sine statatoare au fost emblematicele in anii 1800. Designerii au inceput sa experimenteze o gama larga de forme, de la stiluri unghiulare si dreptunghiulare pana la stiluri de circulare si ovale. Cele mai populare cazi independente au forma dreptunghiulara, cu margini ascutite si linii curate.

Cada scufundata din marmura

Aceasta baie de lux din marmura are un set de trepte care duc spre cada uimitoare de marmura scufundata.

Cada cu hidromasaj

In timp ce majoritatea oamenilor isi imagineaza o baie linistitoare, pentru altii reprezinta o evadare. Pentru cei care cauta un loc unde sa se relaxeze, pot sa vizioneze un film bun cu jeturile de masaj care iti rezolva problemem cu spatele. Este sfarsitul perfect pentru o zi lunga.

Cum arata pentru tine cada perfecta ?

Dupa cum puteti vedea, cazile moderne vin intr-o gama larga de forme, materiale si stiluri. Pentru unii, juxtapunerea cazii cu vedere la ocean sau la gradina este cea mai importanta. Pentru altii, lux inseamna jeturi puternice, un home theater si un semineu electric. Pentru majoritatea, este puntea dintre designul modern frumos, confort si functionalitate care va apartine.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si alege cada perfecta de la Home36. Ai o gama variata. Nu mai sta pe ganduri!

Sursa foto:  pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului