Amenajarea casei

#usi glisante #avantaje usi glisante

Care sunt beneficiile usilor de sticla glisante?

Usile de sticla glisante pot aduce un plus de frumusete si functionalitate casei tale. Acestea se potrivesc atat in locuintele moderne, cat si in cele clasice sau traditionale, reprezentand o alternativa eleganta la usile clasice din lemn.

Prin calitatea si eficienta lor energetica, acest tip de usi poate creste valoare unei case. in plus, multitudinea modelelor existente pe piata faciliteaza cu mult alegerea, fiecare persoana putand gasi rapid si usor exact produsul care sa raspunda perfect cerintelor sale.

De ce sa alegi usi de sticla glisante?

Usile din sticla glisante se bucura de tot mai multe aprecieri datorita caracteristicilor deosebite pe care le au. Astfel, oamenii aleg usi din sticla pentru ca acestea:

Au un design deosebit

Usile de sticla glisante se potrivesc oricarei case si oricarui stil de design interior. Ele sunt simple, elegante si practice. Sticla da iluzia unui spatiu mai mare, iar ramele vin intr-o varietate de finisaje si culori, incat va fi extrem de simplu sa gasesti modelele care sa se potriveasca stilului casei tale.

Permit luminii naturale sa patrunda in incaperi

Unul dintre cele mai importante avantaje ale usilor de sticla este faptul ca permit o mai buna iluminare naturala a spatiului. Aceasta lumina face orice casa sa para mai primitoare, dar si ajuta la economisirea de bani la facturile pentru energia electrica.

Au eficienta energetica

Alegerea usilor de sticla aduce, in afara beneficiului luminii naturale, si eficienta energetica. Acest tip de usi ajuta la mentinerea caldurii pe timp de iarna si mentinerea racorii pe timp de vara.

Ofera mai multa vizibilitate

Acest tip de usi iti pot oferi o vedere panoramica neobstructionata asupra spatiului interior, dar si asupra celui exterior. Usile de sticla permit sa iti supraveghezi copiii in timp ce se joaca in curte sau asigura o atmosfera mai relaxanta intr-un spatiu de birouri.

Sunt usor de folosit si sigure

Usile de sticla glisante se misca usor de-a lungul sinelor lor, facilitand inchiderea si deschiderea. Manipularea nu produce sunete enervante (scartait). In trecut, usile de sticla si-au castigat reputatia de a fi periculoase, deoarece nu erau intotdeauna instalate corect, iar materialul putea fi usor spart. Astazi, acestea sunt sigure 100%: sticla securizata trecand printr-un proces special, care ii ofera o rezistenta sporita. in plus, in cazul in care se sparge, se va fragmenta in bucati extrem de mici, inofensive.

 

Sunt usor de ingrijit

Usile de sticla glisante nu necesita costuri mari de intretinere. De obicei, au nevoie doar de o curatare regulata cu produse speciale, de regula, cele utilizate si in cazul ferestrelor. Ele chiar pot fi mai usor de curatat decat alte tipuri de usi, cum ar fi cele cu mai multe geamuri integrate intr-un singur cadru.

 

Sunt ecologice

Sticla este un material reciclabil si reutilizabil, considerat de lux. Cea mai mare parte a sticlei se intoarce in circuit intr-o luna de la inceperea procesului de reciclare. in plus, usile si ferestrele de sticla nu emit substante chimice periculoase.

Daca ai de gand sa achizitionezi un astfel de model de usa, contacteaza expertii de la Rom Decor. Pe rom-decor.ro gasesti o gama variata de modele de usi, atat din sticla, cat si din lemn dublu stratificat, precum si ferestre sau sisteme de inchideri terase.

Rom Decor este locul unde poti gasi cele mai bune solutii in materie de amenajari cu usi de sticla. Pe langa produse de inalta calitate, compania ofera si servicii de montaj si consiliere, astfel incat sa obtii rapid rezultatele scontate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului