Amenajarea casei

#coltare #canapele

Canapele si coltare moderne

Sufrageria poate deveni incaperea preferata din locuinta ta daca reusesti sa alegi piesele de mobilier potrivite sau elementele de decor care sa te ajute sa iti desfasori in mod placut activitatile de zi cu zi. Piesa centrala a unei sufragerii ramane, fara doar si poate, canapeaua, iar alegerea acesteia trebuie facuta cu un mare simt al raspunderii, mai ales ca ai atatea variante din care poti alege. Alegerea unei canapele moderne sau a unui coltar care sa te ajute sa iti transformi sufrageria in incaperea preferata nu a fost nicicand mai usoara decat acum. Iata de ce. Criterii de alegere a canapelei potrivite 

 

Atunci cand alegi canapeaua potrivita cu care sa iti mobilezi sufrageria, este nevoie sa tii cont de cateva aspecte esentiale. Este vorba de stilul pe care il are incaperea sau chiar intreaga locuinta, de spatiul disponibil pe care il ai, de culoarea preferata, de material sau de forma pe care doresti sa o aiba aceasta. De asemenea, trebuie sa hotarasti de la bun inceput care este utilitatea canapelei cu care doresti sa iti mobilezi sufrageria – doresti o canapea pe care sa te relaxezi dupa o zi obositoare de munca in fata televizorului sau doresti o canapea pe care sa o transformi ocazional in pat pentru musafiri? 

Canapea fixa sau canapea extensibila

Pentru mobilarea unei sufragerii moderne, ai posibilitatea de a alege din numeroase modele de canapele si coltare diferite in functie de forma, de marime, de materialul din care sunt acestea realizate si multe altele. 

In primul rand, este nevoie sa decizi daca doresti alegerea unei canapele fixe sau a unei canapele extensibile. In cazul in care doresti o canapea pe care sa o folosesti pentru a petrece cateva clipe de relaxare zilnica sau pentru a petrece timp frumos alaturi de musafiri la diverse ocazii, poti alege o canapea fixa. 

In cazul in care nu dispui de suficient spatiu de dormit, iar musafirii pe care ii gazduiesti peste noapte au nevoie de un pat de ocazie, atunci alege mai bine unul dintre modelele de canapele extensibile de la AmSiEu sau chiar unul dintre modelele de coltare extensibile, mai ales in cazul in care dispui de suficient spatiu pentru a face o astfel de alegere. Poti alege canapele fixe sau extensibile complet tapitate cu doua sau cu trei locuri, imbracate in tesaturi de culori diferite, cu un aspect simplu, minimalist sau un aspect de lux. 

Canapele diferite in functie de forma 

In cazul in care dispui de un spatiu mai mare in care doresti sa plasezi o canapea, atunci poti beneficia de libertatea mai mare pe care o ai cand vine vorba de forma canapelei alese. Poti alege o canapea de colt sau chiar un coltar in forma de U cu ajutorul caruia sa ii oferi sufrageriei un aspect deosebit. Poti asorta culorile si stilul canapelei alese cu mobila din sufragerie sau poti alege variante de culori contrastante care te vor ajuta sa scoti in evidenta acest obiect de mobilier atat de util si de indragit in decorul unei sufragerii. In cazul in care dispui de un spatiu restrans, poti alege dintre modelele de canapele de doua locuri pe care sa le integrezi in decorul incaperii sau al locuintei. 

Calitatea inainte de toate 

Desi ai putea fi inclinat spre alegerea unei canapele ieftine pentru a face economii, este indicat sa alegi mai degraba unul dintre modelele de canapele de calitate, care sa aiba o rezistenta si un design aparte. O canapea de calitate va avea si un aspect deosebit, iar stilul pe care il va oferi incaperii va fi unul rafinat. Poti alege dintre modelele de coltare ieftine pe care le poti gasi pe site-ul nostru, avand garantia unei alegeri desavarsite in ceea ce priveste calitatea, dar si in ceea ce priveste stilul la moda pe care il poti obtine. Alege din modelele de canapele AmSiEu si vei obtine garantia unei alegeri la moda, a unei alegeri de calitate. 

FOTO: amsieu.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare