Amenajarea casei

#centrale termice #ups #expert instal

Caldura neintrerupta chiar si fara curent electric: UPS Centrale termice

Schimbarile climatice din ultimii ani au dus la fenomene  meteo extreme si in Romania. Tocmai s-a incheiat un episod in care multe dintre localitatile din sudul si estul tarii au ramas fara curent electric din cauza viscolului puternic. Pana la remedierea situatiei de catre companiile de electricitate, multe case nu au ramas “doar in bezna” ci si in frig.

Pentru o locuinta dotata cu centrala termica este cat se poate de normal achizitia unui UPS pentru centrale termice, astfel incat asemenea situatii neplacute sa fie evitate.

“Cand achizitionam o centrala termica, consideram ca nivelul nostru de confort a crescut si avem pretentia ca aceasta sa ne ofere caldura si apa calda in permanenta. In definitiv, nu am mai vrut sa fim racordati la un sistem centralizat tocmai pentru ca ne dorim sa fim independenti energetic. De aceea, situatiile neprevazute precum penele de curent se pot remedia foarte usor, achizitionand un ups centrale termice potrivit consumului si nevoilor spatiului. Astfel, ideea de confort si siguranta este perfect protejata”, spune Claudiu Stanescu, administrator Expert Instal Group.

Cat timp poate sustine un UPS centrala functionala?

In functie de modelul ales, nevoile spatiului, acumulator si puterea consumata de catre centrala, UPS-urile pentru centrale au ca marja o ora si jumatate pana la aproape 17 ore. Totul depinde de capacitatea acumulatorului (baterie auto) si puterea consumatorului.

Spre exemplu, un UPS CENTRALE TERMICE cu acumulator de 12 V / 55 AH, va avea o autonomie de 4,6 ore pentru un consumator de 100w, 2,3 ore pentru un consumator de 200W si 1,5 ore pentru un consumator de 300w. In functie de nevoile personale puteti alege UPS-ul potrivit centralei dumneavoastra.

“UPS-urile pentru centrale termice au un design modern si folosesc tehnologii avansate, fapt ce reduce timpul de incarcare si mareste durata de folosinta a aparatului. Mai mult, UPS-ul pentru centrale are si o functie de ocrotire a acesteia, avand protectie la suprasarcina venita pe reteaua de electricitate cat si alarma si decuplare automata in caz de scurtcircuit”, a adaugat Claudiu Stanescu, administrator Expert Instal Group

Pentru gama completa de UPS-uri pentru centralele de apartament vizitati magazinul online centraleieftine.ro. Toate produsele vin impreuna cu un certificat de garantie de 2 ani. Livrarea se face in 24-48 de ore in toata tara iar produsele se gasesc in stocul magazinului.

Despre Expert Instal Group

Expert Instal Group este o companie cu capital integral romanesc, constituita in anul 2005, axata pe comercializarea produselor din domeniul instalatiilor sanitare si de incalzire, fiind distribuitor autorizat Saunier Duval, Tricomserv, Well,Vaillant.Experienta de aproape zece ani a facut din Expert Instal Group una dintre cele mai de incredere companii de profil din Bucuresti si din tara. Dinamica Expert install Group a fost data atat de catre colaboratorii principali, instalatori, companii de constructii si amenajari interioare de mare anvergura, cat si de clientii care solicita produse premium. In functie de nevoile si cerintele parenerilor, EXPERT INSTAL GROUP a reusit sa construiasca cel mai bun raport calitate-pret.

De asemenea, compania este un promoter al inovatiei in domeniu, mizand pe concepte si materiale care folosesc inalta tehnologie.

Expert Instal Group va pune la dispozitie toata gama de Centrale de apartament, calorifere, instalatii de incalzire in pardoseala, instalatii pentru retelele de gaze, retelele de apa atat pentru case si apartamente cat si pentru santiere de anvergura.

Ne gasiti in soseara Mihai Bravu nr Nr. 520-530 cat si prin intermediul magazinelor noastre online: centraleieftine.ro, einstal.ro 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea