Amenajarea casei

#cafelepremiate.ro #espressor moka traditional #espessoare italiene #cafea espresso #preparare cafea espresso

Cafeaua Espresso perfecta chiar si la aragaz? Acum se poate!

Diminetile insorite de primavara te fac sa visezi cu ochii deschisi la o plimbare matinala pe Via dei Condotti din Roma, unde mirosul de cafea tare te ghideaza spre terasele cochete din preajma, iar savurarea unui espresso autentic italian este cea mai buna metoda de a-ti incarca bateriile pentru ziua lunga pe care o ai in fata. De astazi, nu mai este cazul sa visezi la celebrul espresso italian, deoare ai ocazia sa il pregatesti singur acasa, cu ajutorul unui espressor moka traditional de aragaz.

Cu alte cuvinte, poti savura in fiecare dimineata un espresso ca in Italia, chiar in bucataria proprie. Incearca expresoarele de la cafelepremiate.ro!


Avantajele unui espressor moka traditional

Cu un design modern si atractiv, espressorul moka traditional este exact elementul de care ai nevoie pentru a prepara o cafea cu o aroma puternica. Magazinul online cafelepremiate.ro este importator direct din Italia pentru esspresoare de aragaz, ceea ce inseamna ca beneficiezi de un produs de calitate, capabil sa satisfaca pana si cele mai inalte pretentii. In plus, espressorul moka traditional te ajuta sa economisesti cafea, printr-o dozare perfecta.

Spre deosebire de alte echipamanete de cafea, espressorul moka traditional este foarte usor de folosit, indiferent daca ai aragaz cu flacara, electric sau cu inductie. Bucura-te si tu de aroma autentica a unui espresso italian cu un espressor moka traditional, pe care il poti achizitiona la preturi atractive din magazinul online cafelepremiate.ro.

Preturile sunt pentru toate buzunarele, iar espressorul iti ajunge acasa impachetat intr-o cutie cadou, astfel incat sa decizi daca il pastrezi pentru tine sau il oferi in dar unei persoane dragi, de casa noua sau cu ocazia unei sarbatori importante.

Espressor moka traditional Minni

Espressorul moka traditional Minni, pe care il gasesti disponibil pe cafelepremiate.ro are un design modern si poate fi o pata de culoare in bucataria ta. Capacitatea lui este de 2-3 cesti de cafea, ceea ce il face sa fie potrivit pentru tine si partenerul tau. Inveseleste-ti bucataria cu un espressor moka traditional Minni galben, verde, portocaliu sau mov, pe care il poti folosi pe aragazul cu flacara, pe plita electrica sau plita vitroceramica. Poate fi al tau pentru 95 de lei.


Espressor moka traditional Coffee Show

Intra pe cafelepremiate.ro si alege un espressor moka traditional mic, cochet, elegant si colorat. Fabricat din aluminiu certificat alimentar, cu o rezistenta ridicata si un capac transparent pentru verficarea rapida a nivelului de cafea, espressorul moka traditional Coffee Show poate fi achizitionat cu doar 62 de lei. Este produs de G.A.T Spa Italia, ambasador al traditiei espressoului italian in intreaga lume.


Espressor moka traditional Papalina

Cu un design futurist, espressorul moka traditional Papalina poate fi un cadou genial atat pentru tine, cat si pentru o persoana draga. Acest model de esspresor moka a fost premiat pentru tehnologia de ultima ora si este in permananta expus in San Francisco, la Muzeul de Arta Moderna. Intra pe cafelepremiate.ro si comanda-ti espressorul moka traditional Papalina, pentru 298 de lei. Cu el poti prepara concomitent 2 cesti de espresso scurt sau doua cesti de cafea in stil american.

Disponibil in nuante de rosu, galben, albastru si verde inchis, espressorul moka traditional Papalina poate fi al tau, daca il comanzi din magazinul online cafelepremiate.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului