Amenajarea casei

#dragobete #cadouri #ziua femeii #giftexpres.ro

Cadouri inspirate pentru Dragobete si Ziua Femeii de la Giftexpress.ro

ADVERTORIAL

De Dragobete si Ziua Femeii trebuie sa ii cumperi sotiei sau iubitei tale un cadou prin care sa ii arati cat de mult o pretuiesti, insa stim ca nu este chiar atat de usor sa gasesti un cadou care sa fie frumos, de calitate si la un pret avantajos. Giftexpress.ro este cel mai bun prieten al tau cand vine vorba despre cadouri. Intra in magazinul online si descopera ofertele irezistibile de cadouri pentru orice eveniment important din viata ta si a partenerei tale.

Iata cateva cadouri inspirate pe care le poti oferi in dar de Dragobete, de 1 martie si de Ziua Femeii.


Set cadou My Love pentru Dragobete

Ce poate fi mai inspirat de Dragobete, daca nu un set cadou care contine tot ceea ce isi poate dori partenera ta intr-o zi atat de speciala: o sticla de vin, doua pahare pictate manual, un ursulet de plus cu mesaj de dragoste, o lumanare parfumata si un breloc in forma de inima? Intra pe giftexpress.ro si achizitioneaza acest set cadou ideal pentru Dragobete la pretul de 210 lei.


Set Zen aromoterapie pentru 1 martie

Sarbatoreste venirea primaverii cu un cadou inspirat pentru partenera ta: un set Zen aromoterapie, care include un suport pentru betisoarele parfumate, o lumanare, pietre de rau si o figurina care il intruchipeaza pe Buddha. La inceput de primavara, atrage energiile pozitive in casa ta cu acest minunat set pe care il poti cumpara din magazinul giftexpress.ro cu doar 36 de lei.


Ceas cu tehnologie verde pentru Ziua Femeii

De Ziua Femeii, ofera-i partenerei tale un cadou special, prin intermediul giftexpress.ro. Intra in magazinul online si cumpara-i un ceas de mana care functioneaza cu energie solara pe baza de acumulatori. Acest ceas, disponibil in 3 nuante (alb, maro inchis si maro deschis) este potrivit pentru orice tinuta casual sau office si costa 209 lei.


Despre giftexpress.ro

Giftexpress.ro este un magazin online din care poti cumpara cadouri si decoratiuni potrivite pentru a fi daruite cu orice ocazie, fie ca este vorba despre Dragobete, Ziua Femeii sau ziua de nastere a persoanei iubite.

Aici gasesti cele mai frumoase cadouri, la cele mai mici preturi, iar daca inca nu esti convins ca trebuie sa intri pe site si sa alegi cadoul potrivit, afla ca giftexpress.ro te intampina zilnic cu oferte speciale, promotii si reduceri saptamanale. Odata comandat cadoul dorit, acesta iti este livrat in 24 de ore.

Intra acum pe giftexpress.ro si cumpara un cadou inspirat pentru cea mai importanta persoana din viata ta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea