Amenajarea casei

#bumbac finet #alegere lenjerie de pat #lenjerie pat

Bumbacul finet: materialul preferat in alegerea lenjeriilor de pat pentru ca nu necesita calcare

Cu siguranta, una dintre cele mai neplacute sarcini casnice, in orice gospodarie, o reprezinta calcarea rufelor, a lenjeriilor de pat si a perdelelor sau draperiilor. Chiar daca au aparut numeroase aparate de calcat menite sa usureze acest proces, tot este o sarcina tare neplacuta. Cu toate acestea, producatorii de lenjerii de pat au venit cu o veste mult asteptata si anume materialul revolutionar care nu necesita calcare datorita tratamentului antisifonare – bumbacul finet.

 

Bumbacul finet reprezinta in fond o incrucisare intre fibre naturale si fibre sintetice. Fibrele naturale se regasesc in cea mai mare proportie pentru a aduce beneficiile recunoscute la nivel mondial, iar fibrele sintetice se regasesc intr-o cantitate mai mica pentru a regasi doar atuurile acestora. Dupa cum si denumirea sugereaza, bumbacul este fibra naturala regasita in bumbacul finet.

Bumbacul este cel care lasa pielea sa respire, asigurand transferul  de aer dintre aerul ambiental si aerul de sub pilota. Aerul de sub pilota are o temperatura mult mai ridicata fata de cea din camera, ca urmare a caldurii degajate de corp, iar bumbacul permite pielii sa nu se supraincalzeasca deoarece acest lucru poate duce la un somn agitat. Fibra sintetica pastreaza temperatura de sub pilota si o amplifica, de aceea lenjeriile de pat din bumbac finet sunt recomandate pentru sezonul rece.

In cazul lenjeriilor de pat din finet, fibrele sintetice si fibrele naturale se completeaza reciproc, aducand beneficii multiple pentru sezonul racoros. In plus, bumbacul este recomandat pentru persoanele care sufera de alergii, fiind o fibra textila non – alergenica.

Lenjeriile de pat din bumbac finet – confortabile si moi

Lenjeriile de pat din finet gros sunt confortabile si moi, aducand o atingere fina dupa fiecare spalare. Pentru a beneficia mult timp de lenjeria de pat din bumbac finet, este de preferat sa fie urmate instructiunile de spalare si  intretinere. In plus, acestea sunt si foarte rezistente: atat pe partea de culori - nu se vor decolora in timpul procesului de spalare- cat si pe partea de material – acesta nu se distruge in timpul spalarii.

Pretul pentru o lenjerie de pat din bumbac finet este unul accesibil, spre deosebire de lenjeriile de pat din bumbac 100%.

Super oferte la lenjerii de pat din bumbac finet

Pufulino este un magazin online care propune produse ideale pentru un somn odihnitor. Lenjeriile de pat din bumbac finet de pe Pufulino.ro difera in functie de numarul de piese si de imprimeu, oferind astfel clientilor o plaja larga de variante pentru a alege produsul potrivit.

„Seturile de lenjerii de pat din bumbac finet pe care le avem in magazinul nostru sunt special create pentru paturi de 1 sau 2 persoane, avand piese in numar de 4 sau de 6. Imprimeurile difera in functie de culori si tematici, astfel ca acestea se pot potrivi fie pentru un dormitor clasic, un dormitor dedicat adolescentilor, sau un dormitor modern.” – declara un reprezentant Pufulino.

Pe langa seturile care se pot comanda separat, echipa Pufulino vine cu o super oferta: oricare 2 lenjerii de pat din finet gros, cu 6 piese, la doar 189 lei.

„Vremea rece se va instala curand si clientii au nevoie de lenjerii de pat care sa corespunda temperaturilor scazute,  iar cel mai bune sunt cele din bumbac finet. Astfel, ne-am hotarat sa ne rasplatim clientii cu o oferta de neratat: doua lenjerii din finet la doar 189 lei, indiferent de modelele alese.” – declara un reprezentant din echipa Pufulino.

Lenjeriile de pat din bumbac finet propuse de Pufulino sunt create atat de producatori romani, cat si de producatori straini, iar calitatea este garantata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea