Amenajarea casei

#costuri semineu #semineu casa #semineu

Bucura-te de experienta unui semineu autentic la costuri reduse!

Daca esti o persoana pasionata de tehnologie si mereu in pas cu ultimele tendinte in materie de inovatie, design si functionalitate, atunci cu siguranta vei aprecia noile modele de seminee electrice 3D cu telecomanda si panou de control, pentru reglarea preferintelor. Acestea devin natural cea mai buna alternativa de incalzire, reusind sa imprumute de la semineele traditionale pe lemne, caldura si ambianta de intimitate a caminului in care locuiesti, alaturi de familie sau persoana atat de draga tie.

Astfel, aceste modele speciale reusesc cu brio sa incorporeze tehnologia avansata de fabricare cu un consum redus de energie si un design exclusivist, venind in intampinarea dorintelor clientilor de a detine eleganta, confortul si caldura tipice pentru un semineu clasic, in confortul propriilor locuinte, unde spatiul redus n-ar permite o astfel de solutie de incalzire.

Prietenii nostri de la semineesibiu.ro isi doresc ca noi sa reusim sa economisim bani, dar in acelasi timp sa ne putem bucura de designul atragator al acestor seminee prevazute cu tehnologie 3D LED incorporata, ce garanteaza reducerea considerabila a consumului de energie. Pe scurt, orice semineu electric 3D ai alege, beneficiezi de o ambianta placuta care are rolul de a conferi personalitate locului tau special din casa, fara sa incarci factura de la energia electrica. Mai mult, incalzirea cu termostat si afisajul numeric al temperaturii garanteaza control total celui care care opereaza semineul. La fel ca si in cazul unui semineu gaz, si acest model funtioneaza fara necesitatea utilizarii unui cos pentru fum, putand fi folosit si doar in scop decorativ, cu sau fara caldura, in functie de preferinte si anotimp.

Pentru ca experienta sa fie perfect autentica iar efectul sa fie cat se poate de realist, semineele electrice 3D sunt prevazute cu tehnologie de reglare a luminozitatii si vitezei de propagare a flacarilor, simulate in functie de preferintele fiecarui client. Pentru obtinerea unei experiente extrasenzoriale desavarsite, trebuie sa stiti ca unele modele permit instalarea unui sistem audio care imita inclusiv zgomotul produs de trosnetul linistitor al lemnelor ce ard pe foc. Cele 125 de combinatii si efecte ale flacarii de care acest dispozitiv beneficiaza, va lasa la latitudinea posesorilor, sa selecteze atmosfera pe care doresc sa o creeze in caminul lor. Inca un aspect important, cu rol de siguranta si confort, il constituie timer-ul ce permite oprirea automata a focului, exact la momentul dorit de proprietar. Toate optiunile incorporate in aceste seminee electrice 3D sunt proiectate pe un afisaj digital special, care se aprinde si dispare după 5 secunde. Asa cum mentionam la inceputul articolului, semineele electrice 3D dispun si de o telecomanda si un panou de control, ce permite reglajul complet, in functie de preferintele fiecaruia.

SemineeSibiu.ro este unul din cele mai mari magazine online de seminee din Romania, avand un stoc de peste 6000 de seminee si accesorii, la preturi avantajoase: de la seminee pe lemne, seminee clasice sau moderne, la termoseminee care se pot conecta la sistemul de incalzire al casei, la sobe pe lemne, cosuri de fum profesionale, focare semineu, burlane si multe alte accesorii pentru constructia semineului perfect. Datorita echipelor de montaj formate din profesionisti pregatiti ireprosabil din punct de vedere profesional, anual sunt executate peste 150 de modele de seminee si cosuri de fum oriunde in tara, folosind doar materiale de calitate, care se bucura de o garantie extinsa de pana la 5 ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea