Amenajarea casei

#electrocasnice #spoturi #chiuveta otel inoxidabil #ghivece cu flori #bucatarii #bucatarii futuriste

Bucatarii futuriste: conceptul inedit al designerului Yaroslav Galant

Cei cu gusturi avangardiste in materie de design interior se pot delecta cu o serie de variante de amenajare a bucatariilor in tematici futuriste, elaborate de designerul ucrainean Yaroslav Galant. Finisajele din otel inoxidabil, aerul industrial si formele desprinse parca din navetele spatiale prezentate in peliculele SF alcatuiesc un concept de design cu totul inedit.

Amatorii de bucatarii futuriste se pot bucura acum de o sursa de inspiratie pretioasa: schitele de design create de designerul Yaroslav Galant si concepute pe baza modelului de automobile Buick. De altfel, tematicile inedite au fost elaborate de Galant cu ocazia implinirii a 110 de ani de existenta a brandului Buick, ingloband elementele din modelele marcii lansate in anii '50.

Amenajarea bucatariilor futuriste semnate de Yaroslav Galant se bazeaza pe alaturarea lemnului la otelul inoxidabil, dar si utilizarea formelor rotunde in piesele de mobilier.

Bucataria futurista cu tematica rece

Un prim model futurist creat de designerul ucrainean ne surprinde cu un dulap de perete in linii curbe, din lemn masiv. Chiuveta din otel inoxidabil reproduce forma tipica a caroseriilor automobilelor Buick, iar cuptorul independent urmareste aceeasi tematica. Spoturile de pe perete imita perfect aspectul farurilor.





Amenajata intr-un studio, bucataria futurista mai contine si o canapea in forma posteriorului masinilor Buick, precum si o zona de luat masa, cu patru scaune amplasate in jurul unei mese rotunde cu baza metalica.


Bucataria futurista colorata

Yaroslav Galant a conceput si o varianta de bucatarie futurista colorata, in care lemnul lucios predomina si confera incaperii un aer mai primitor si mai "cald". Conceptul este materializat intr-o masa de gatit si un bar colorate in nuante de purpuriu, alb si negru, in forme "jucause" si curbate.

Chiuveta este incastrata in bar si inconjurata de orificii unde se pot amplasa ghivece cu flori. Cuptorul este pozitionat separat si permite gatirea a trei feluri de mancare simultan.

Podeaua este acoperita de un covor care imita verdele crud al gazonului, pentru crearea unei atmosfere naturale, alaturi de ghivecele pozitionate in incapere.





Sursa foto: interiorholic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului