Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #cuptor #cuptor incorporabil

Bricomix.ro - Cuptoarele minune, din grija pentru familia ta

Cuptorul este un instrument magic in care odata ce punem produsele alimentare, dupa un timp, toata casa se umple de aroma minunata a prajiturilor sau a altor bunataturi, fiind totodata cel mai bun "prieten" al unei gospodine. Totusi, pentru a economisi spatiul din bucatarie si pentru a armoniza coerent design-ul acesteia, Bricomix.ro va recomanda uimitoarele cuptoare incorporabile ce pot fi alimentate la curent electric sau gaz.

Cuptoarele de pe Bricomix.ro au o utilitate aparte cu pana la 20 de regimuri de functionare sau functii de coacere, fiecare fiind accesibil utilizatorului in functie de preparatele alimentare. Anumite functii de coacere sunt deja programate pentru o anumita reteta. Datorita distributiei uniforme a caldurii si controlului sigur si eficace al temperaturii, preparatele se gatesc usor si fara a compromite in vreun moment gusturile si aromele mancarurilor dumneavoastra.

Un cuptor incorporabil are un design elegant si poate fi cel mai drag cadou pentru o gospodina, care iubeste sa pregateasca cele mai bune mancaruri din lume. Iar in timpul sarbatorilor, cand pregatirile dau navala in casele oamenilor, utilitatea unui cuptor incorporabil readuce in centrul atmosferei simplitatea si frumusetea lor. In cazul in care nu stiati, acest tip de cuptoare au si cronometru pentru programare, avand si functia pentru deconectare automata.

Cuptoare incorporabile - care este cea mai buna alegere?

Asemeni numeroaselor echipamente incorporabile de pe bricomix.ro cuptoarele prezinta numeroase caracteristici. Varietatea aceasta poata fi coplesitoare, insa care este cea mai buna alegere? Cele mai importante caracteristici sunt:

  • Modul de alimentare: cu gaz sau curent electric. Cele mai cautate sunt cuptoarele 
  • alimentate cu curent electric. Motivele sunt simple: prezinta multe functii, au un sistem de incalzire uniform fapt ce face ca bucatele sa fie si mai delicoase. Este usor de conectat fiind nevoie doar de o priza alimentata cu curent. Daca alegeti un cuptor pe gaz, care este evdent mai ieftin ca cel electric, acordati atentie la modul in care se realizeaza incalzirea;
  • Dimensiunile: Latimea cea mai traditionala si raspandita este de 60 cm – Electrolux EZC2430AOX. Daca aveti o bucatarie mica puteti opta pentru o latime de 45 cm – Bosch CMG656BS1, iar pentru o bucatarie spatioasa puteti sa procurati un cuptor cu latimea de 90 cm – Miele H6920B;
  • Autocuratarea: Cele mai raspandite forme sunt autocuratarea catalitica ce este activata automat de fiecare data cand folosim cuptorul, ca la modelul Samsung BF 1C4T043 si autocuratarea pirolitica care este cea mai eficienta, ca in cazul modelulului Zanussi ZOP37902XK;
  • Securitate: Producatorii de cuptoare ne ofera mai multe straturi de sticla, unele modele avand chiar patru, iar acest sistem de securitate pastreaza temperatura scazuta de pe suprafata exterioara a cuptorului. Pentru siguranta copiilor este montat un dispozitiv de blocare a deschiderii.

Cuptoare incorporabile pentru bucate sanatoase

Pentru fiecare casa, familie si gospodina se va gasi versiunea cea mai potrivita dintre numeroasele modele de cuptoare incorporabile ce se gasesc in magazinul online Bricomix.ro. Produsul ales va satisface pe toti locuitorii casei, atat prin frumusetea exterioara, usurinta in utilizare si, nu in ultimul rand, prin bucatele gustoase si sanatoase pregatite in cuptor.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati site-ul www.bricomix.ro sectiunea Contact sau la numarul de telefon: 0732 610 473.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului