Amenajarea casei

#vivre.ro #black friday #reduceri

Black Friday incepe maine seara pe Vivre.ro, cu zeci de mii de produse la reducere

Black Friday te asteapta pe Vivre.ro cu reduceri impresionante, la zeci de mii de produse. Alege-ti preferatele si pregateste-te sa te bucuri de cele mai bune preturi din intregul an, incepand de miercuri, 11 noiembrie.

 

Oricare ar fi produsul pe care ti-l doresti, pe Vivre.ro gasesti articole unice, care beneficiaza de reduceri irezistibile de Black Friday.

Mobilier si canapele

Daca vrei sa schimbi decorul intregii case sau doar cateva elemente, piesele de mobilier te asteapta cu preturi speciale de Black Friday pe Vivre.ro. Inlocuirea canapelei este un pas important, asa ca de Black Friday vei gasi atat modele simple, cat si coltare extensibile, la reduceri impresionante.

Covoare, obiecte de decor, corpuri de iluminat

Covoarele se numara printre cele mai apreciate produse de Black Friday, mai ales ca ne aflam in sezonul rece, iar un astfel de articol aduce confortul mult dorit in orice locuinta. Decoratiunile adauga personalitate oricarui spatiu, asadar nu trebuie sa ratezi preturile speciale de care se bucura aceasta categorie. Daca ai in plan sa schimbi si corpurile de iluminat, ai ales momentul potrivit, fiindca te vei putea bucura de preturi speciale, la cele mai indragite articole.

Bucatarie si articole de lifestyle

Un bucatar priceput are nevoie de ustensile pe masura. Este momentul oportun sa iti completezi colectia de articole de bucatarie. Nu uita sa oferi un cadou si celor dragi. Fie ca vorbim despre cosmetice, bijuterii, parfumuri sau articole vestimentare, pe toate acestea le vei putea achizitiona la preturi speciale.

Black Friday incepe maine seara, asadar nu uita sa adaugi produsele preferate la „Favorite” si sa fii cu ochii pe Vivre.ro, pentru a prinde primul cele mai mari reduceri ale anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare