Amenajarea casei

#mobilier #amenajarea casei #birou #stil design #stil eclectic #spatiu de lucru

Biroul in stil eclectic, un spatiu de lucru modern si energic

Un birou in stil eclectic te elibereaza de orice constrangeri. Departe de mediul conservator al unui loc de munca obisnuit, cu mobilier conformist, un birou in stil eclectic este un spatiu inovator de lucru, plin de energie, in care creativitatea este stimulata din plin.

Iata cum poti amenaja un birou in stil eclectic:


1 Stabileste stilurile preferate

Stilul eclectic este o alegere potrivita pentru cei carora le plac lucruri diferite si sunt deschisi la ideea unor combinatii indraznete. Pentru biroul de acasa, gandeste-te care sunt stilurile care iti plac cel mai mult. Se poate, de exemplu, sa ai o preferinta pentru shabby chic sau stilul vintage si, in acelasi timp, sa te atraga stilul futurist. Odata ce stabilesti stilurile, stii ce ai eliminat de pe lista si poti face mai usor o selectie a lucrurilor folosite.


2 Stabileste o culoare de fundal

Biroul de acasa trebuie sa fie un spatiu in care sa te poti concentra pentru a munci eficient. Stilul eclectic, insa, inseamna o adunatura de lucruri din stilul diferite, iar acest amestec poate deveni obositor cand nu este facut bine.

Pentru ca lucrurile foarte diferite sa nu devina obositoare, este nevoie de o culoare de fundal care sa le unifice. In cazul biroului eclectic de acasa, culoarea unificatoare este una neutra, care poate fi asortata cu orice obiect.


3 Foloseste spatiul in mod inteligent

Un birou in stil eclectic are un look elegant si deosebit atunci cand spatiul este folosit in mod inteligent. Camera trebuie sa dea impresia de ordine intr-un fel lipsit de efort, ca si cum asa ar fi fost dintotdeauna. Cu cat se folosesc mai putine lucruri, cu atat spatiul se elibereaza si fiecare obiect isi gaseste locul lui.

In plus, un birou de acasa amenajat in stil eclectic cu suficient spatiu pe orizontala si verticala are avantajul de a scoate in evidenta piesele de rezistenta precum un panou de afisaj pentru perete, un monitor LCD sau un birou de epoca, din lemn sculptat.



Sursa foto: housedesignstyle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului