Amenajarea casei

#dus relaxant # baterii de dus #baterii dus #baterii

Baterii de dus termostatate pentru un dus relaxant si fara griji!

Traim intr-o era in care timpul liber este tot mai limitat, grijile sunt din ce in ce mai apasatoare si cand gasim cateva momente de relaxare, profitam de ele de parca ar fi cateva saptamani de concediu. Asa ca trebuie sa profitam de fiecare moment si sa o facem astfel incat sa ne bucuram de fiecare activitate.

Spre exemplu, ne incepem diminetile si ne incheiem serile cu un dus. De ce sa nu facem din aceasta activitate momentul nostru de relaxare? Chiar daca sunt doar cateva minute, nu inseamna ca nu putem profita de ele. Insa, pentru a ne bucura de un dus, trebuie in primul rand sa ne placa modul in care arata baia. Iar daca nu ne place, sa ne gandim ce am putea schimba. Nu e nevoie de masuri drastice, cum ar fi sa inlocuiti gresia si faianta, insa micile schimbari vor face diferenta. De exemplu, cumparati alt recipient pentru sapunul lichid, alte suporturi pentru periute, alegeti un covor de baie care sa va inveseleasca, eventual cu un mesaj pozitiv.

Si in legatura cu dusul propriu-zis, puteti face si aici mici schimbari. Cumparati-va un gel de dus revigorant pentru dimineata, eventual cu aroma de lamaie, menta sau chiar cafea si pentru seara, alegeti variante cu mirosuri relaxante. Puteti sa ascultati muzica preferata in timpul dusului, apoi rasfatati-va cu un prosop pufos sau un halat de baie moale. Si bineinteles sa nu uitam de apa, pentru ca ea este ,,personajul principal”. Daca bateria de dus pe care o aveti in acest moment nu este calitativa si daca este nevoie sa potriviti temperatura apei mereu, dusul poate deveni frustrant.

De aceea, va recomandam sa alegeti o baterie de dus termostatata, cu ajutorul careia sa va bucurati de temperatura constanta si potrivita in timpul dusului. Multumita termostatului integrat in baterie, nu mai trebuie sa va ingrijorati de fluctuatiile de temperatura si veti uita de celebrele ,,dusuri scotiene” pe care le experiementati fara voia voastra.

Sunt foarte multe tipuri de baterii pentru dus termostatate si cu siguranta veti gasi una care sa fie in totalitate pe placul vostru. Puteti alege baterii cu design clasic, baterii incastrate, baterii cu design minimalist, totul depinde de preferintele voastre. Dar, pentru a va da cateva sugestii, o sa va prezentam doua modele care ne plac foarte mult si care vor transforma total baia.

Una dintre bateriile perfecte pentru o baie moderna este Grohe Grohtherm SmartControl Baterie de dus termostatata. Este o baterie minimalista, cu un design neobisnuit pentru o baterie de dus, cu montaj pe perete, cu o functie de economisire a apei fara a compromite calitatea dusului si cu o functie care memoreaza preferintele voastre: temperatura apei, tipul de jet, debitul apei si asa mai departe.

A doua recomandare este Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M Baterie dus termostatata, crom. Trebuie sa recunoasteti ca arata ca o baterie "din viitor", o baterie cu o forma clasica, adaptata zilelor noastre. Si aceasta dispune de diferite tehnologii care or sa va ofere cea mai buna experienta in timpul dusului.

Ce parere aveti despre recomandarile noastre de baterii termostatate?

Sursa foto: freeimages.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului