Amenajarea casei

# idei de amenajare baie #idei de decor #amenajare baie #baie

Baie in stil marinaresc. 5 idei de decor care te vor impresiona

Baile ar putea fi spatiile cele mai interesant de decorat. Camerele micute pot fi o provocare pentru a gasi cele mai inspirate solutii de a crea un spatiu placut, functional si confortabil. Iata 5 idei de decor in stil marinaresc, simple si pline de stil, care te vor cuceri cu frumusetea si eleganta pe care o emana.

Pereti vopsiti in bleumarin

Aceasta superba baie este o dovada a faptului ca imbinarea albului cu bleumarinul este o idee fantastica. Corpurile albe de mobilier, garniturile de perete si pardoseala pun in evidenta culoarea peretilor intr-un mod uimitor. Obiectele din alama adauga caldura spatiului, iar forma eleganta a oglinzii aduce un plus de energie si armonie.

Combinatia dintre alb si bleumarin este simpla si de impact. Insa, daca vrei ceva mai jucaus, poti adauga cateva lucrari de arta colorate in galben, roz sau albastru deschis.

Vopseste doar usa bleumarin

O usa bleumarin in baie poate fi un adaos subtil. Aceasta nuanta particulara, desi este stralucitoare, se asorteaza de minune cu nuanta lemnului natural, piatra si gresia marunta.

Tapet cu dungi bleumarin

Daca vrei ceva uimitor si impresionant pentru baie, alege un tapet cu dungi bleumarin. Dungile verticale fac ca peretii sa para mai inalti, camera devenind un exemplu de bun gust si lux. Imagineaza-ti cat de placut trebuie sa fie sa te rasfeti cu o baie cu spuma in aceasta cada de baie enorma.

Bleumarin si alb peste tot

Bleumarinul si albu, culorile marine, se armonizeaza la scara larga, iar modul deosebit in care creeaza un amestec de texturi, cum se observa in aceasta baie, poate fi inspirant. Combinatia dintre tapetul ingenios, fainata lucioasa, piesa de arta incadrata si prosoapele albe cu margini bleumarin, confera acestei bai o alura clasica, proaspata si unica.

Poti folosi aceasta idee doar pentru a gasi propriul mod de a combina mai multe obiecte in bleumarin si alb. Cauta un tapet cu printuri mici belumarin si alb, sau chiar cu dungi, si un tablou cu putine culori. Prosoapele albe cu o monograma bleumarin vor adauga moliciune si stil spatiului. Totodata, acoperirea peretelui pana la jumatate cu placi mici de faianta in culori marine, va face ca baia ta sa arate cu adevarat spectaculos.

O pata de culoare

Acest decor are o nota uimitoare de stil si eleganta datorita petei de culoare bleumarin. Contrastul cu placile si cada alba sunt o alegere inspirata pentru un spatiu simplu, minimalist si confortabil.

Ceea ce este cel mai atragator in aceasta confrigurare este simetria placilor si modul in care este amplasata cada. Dungile bleumarin atrag privirea spre centrul peretelui, in vreme ce cada atrage privirea spre centrul camerei. Poti folosi obiecte de decor in diferite nuante de albastru pentru a personaliza spatiul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea