Amenajarea casei

#mobila baie #mobila #mobilier #baie

Baia ta merita mobilier de calitate superioara!

Daca ai achizitionat recent o locuinta sau daca ai construit una, probabil stii cat a fost de dificil sa o amenajezi. Sunt atat de multe optiuni pe piata si este greu sa alegi mai ales cand toate arata foarte bine, sunt calitative si au preturi competitive. Probabil cel mai greu ti s-a parut alegerea mobilei pentru sufragerie si dormitoare, dar si amenajarea bucatariei. Insa, baia cum ai ales sa o mobilezi? In ziua de astazi, baia presupune mai mult decat obiecte sanitare, gresie si faianta. In loc de o camera anosta si care nu exprima nimic, baia poate deveni o incapere in care sa iti fie drag sa petreci timpul, care sa te binedispuna de la prima ora a diminetii si care sa iti spuna "noapte buna” in fiecare seara.

Asa ca baia ta merita mobilier de calitate superioara, mobilier care sa reziste in timp si care sa arate exceptional. Poate o sa spui ca intr-o baie mica nu ai loc de prea mult mobilier, insa o sa iti demonstram ca poti schimba total aspectul baii fara sa afectezi spatiul disponibil. Iar daca nu ai amenajat inca baia, probabil te intrebi ce mobilier de baie poti alege.

In primul rand, trebuie sa stii ca mobilierul pentru baie este special. Acesta este realizat din materiale rezistente la umiditate crescuta. Nu poti pune de exemplu un dulap menit pentru dormitor sau pentru hol in baie, deoarece va fi afectat in timp de aburii si de umiditatea care se formeaza de cateva ori pe zi in baie. Iar daca nu stii cum iti poti mobila baia, iti recomandam sa citesti in continuare.

Credem ca nimanui nu ii place o baie in care produsele de ingrijire si cele de curatenie sunt tinute la vedere. Nici prosoapele atarnate nu arata tocmai bine, mai ales ca puteti rezolva aceasta problema foarte usor. Pentru o baie complet mobilata, iti recomandam in primul rand o baza de lavoar. Este cea mai simpla metoda de a schimba complet aspectul baii si de a castiga spatiu de depozitare. Poti alege o baza de lavoar cu usi sau cu sertare, in functie de preferintele tale. Aici, poti depozita produsele de curatenie pentru baie, detergentul, balsamul de rufe si alte produse pentru spalarea acestora, hartia igienica, manusi de menaj si alte accesorii pentru curatenie. In felul acesta, toate produsele vor fi organizate, ascunse vederii, iar baia va avea un aspect aerisit si modern.

Este foarte important sa alegi si un dulap pentru baie. In functie de spatiul avut la dispozitie, poti alege unul inalt sau poti opta pentru doua mai mici. Ai optiunea de a alege in ce parte sa se deschida usa si de asemenea, daca vrei un aspect inedit, modern, iti recomandam dulapurile suspendate. Acestea sunt perfecte pentru a depozita diferite produse de ingrijire, prosoape, halate de baie si tot ce mai aveti nevoie.

Si bineinteles, nu puteti uita de oglinda. Fie puteti alege una simpla, pe care sa o montati deasupra lavoarului sau puteti opta pentru un dulapior cu oglinda. Avantajul este ca in dulapior puteti tine produsele pentru igiena orala, perii si pieptan, produsele de skincare pentru a le avea la indemana, produsele pentru aranjarea parului.

Dupa cum puteti vedea, mobilierul pentru baie este foarte important, asa ca va recomandam sa ii acordati suficienta atentie si sa alegeti unul calitativ!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului