Amenajarea casei

#dormitor #saltea #apa #pat

Avantajele unui pat cu apa

Daca vorbim de confort, paturile cu apa sunt una dintre optiunile preferate ale tuturor. Paturile cu apa sunt igienice si nu colecteaza acarieni astfel ca sunt recomandate in special alergicilor. De asemenea, un pat cu apa este recomandat si celor care au probleme cu spatele pentru ca te ajuta sa te relaxezi complet in timpul somnului. Iata care sunt si alte avantaje ale acestui tip de pat:

1 Te ajuta sa scapi de problemele de gat si coloana care sunt atat de comune in zilele noastre.

2 De regula, saltelele cu apa sunt dotate cu termostat astfel ca pot fi incalzite sau racite dupa preferinta. Caldura apei ajuta muschii sa se relaxeze iar acest lucru duce la imbunatatirea circulatiei sangelui.

Te vei intoarce mai rar de pe-o parte pe alta in timpul somnului iar acest lucru te va ajuta sa ai un somn mai linistit.

3 Aceste paturi sunt recomandate pentru persoanele aflate in convalescenta si celor care sufera de artrita pentru ca nu exercita presiune asupra corpului dar.

4 Paturile cu apa sunt formate de regula din doua saltele astfel ca partenerul nu este deranjat de miscarile tale din timpul somnului.

5 In caz de spargere accidentala a saltelei cu apa nu exista pericol de inundatii pentru ca este dotata cu o vana.

6 Patul cu apa este confectionat din materiale ce nu permit patrunderea mizeriei, prafului si a particulelor de piele moarta astfel ca este mai sanatos.
7
Aceste paturi sunt foarte rezistente si nu se deterioreaza de-a lungul timpului astfel ca, intretinute bine, pot fi folosite timp de zeci de ani. Paturile cu apa sunt de 3-4 ori mai durabile in timp decat cele obisnuite.

8 Exista paturi cu apa care fac parte din gama high class, dotate cu sisteme audio ce transmite vibratiile muzicii prin apa.

9 De asemenea, unele paturi au pana la trei trepte de amortizare a valului, ceea ce face ca salteaua sa fie moale, medie sau tare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea