Amenajarea casei

#ondulator #bucle #ondulator de par #drot

Avantajele oferite de ondulatoarele de par

Ondulatorul de par este unul dintre cele mai simple aparate de ingrijire a parului. Atunci cand vrei sa ai bucle feminine si sa economisesti bani, un ondulator de par poate fi cea mai buna solutie. Ce avantaje are insa, in mod concret, un astfel de accesoriu?



1 Gama diversificata a ondulatoarelor de par


Ondulatoarele de par sunt de diverse tipuri. Poti alege o perie rotativa, cu incalzire, un aparat tip tub metalic dotat cu o clama de sustinere sau ondulatorul tip placa. Fiecare produs este astfel conceput incat sa-si gaseasca cea mai buna intrebuintare, in functie de nevoile utilizatorului.


2
Economie de bani si de timp


Daca trebuie sa mergi la o intalnire romantica sau participi la o nunta, mergi la o petrecere sau alt eveniment, un par stralucitor si buclat poate fi cel mai atractiv accesoriu al tau. In loc sa-ti faci programare la un salon si sa investesti timp si bani, cu putina indemanare iti poti crea bucle de una singura. Cu un ondulator de par, poti sa-ti coafezi parul simplu si rapid.


3 Functii de siguranta


Ondulatoarele de par sunt prevazute cu diverse functii. Iata cateva dintre ele: De exemplu, un astfel de dispozitiv poate fi dotat cu un indicator luminos de incalzire instantanee. De asemenea, aparatul poate avea un indicator "Gata de folosire". In functie de temperatura aparatului, un beculet isi schimba culoarea.

Pentru a impiedica deteriorarea parului, se folosesc temperaturi de 180 grade Celsius, astfel incat rezultatele sa fie optime. Articulatia aparatului impiedica incurcarea cablului. Pentru o utilizare sigura, ondulatorul este prevazut cu un capat rece.

Apoi, distribuirea caldurii se face in mod egal, iar aparatul asigura o alunecare usoara.

Pentru parul moale si lucios, este indicata folosirea unui aparat cu ioni. Acestia inlatura riscul electrizarii parului. Se poate, de asemenea, ca aparatul sa fie dotat cu un comutator de activare si dezactivare a ionilor.


4 Accesorii


Pe langa ondulator, poti avea, in functie de tipul de produs, un set de accesorii. Astfel, un pachet de ondulare a parului poate include bigudiuri, clame, duza de concentrare a aerului etc. Exista, de asemenea, seturi in care ondulatorul vine la pachet cu placa de par.

In cazul periilor de ondulat, un pachet poate contine mai multe tipuri de accesorii, precum peria termica pentru par lin, peria pentru ondulare, pieptene etc.


5 Functii multiple de coafare


Pe langa onduleuri, cu un astfel de aparat poti face bucle, poti da volum, poti crea tepi etc. Acest lucru este posibil atunci cand dispui de mai multe accesorii in pachet. Pentru a economisi bani, poti opta pentru un set care asigura atat perie cu uscare, cat si placa.


6 Preturi diversificate


Un alt avantaj al ondulatorului de par consta in paleta de preturi extrem de diversificata. Astfel, unul dintre cele mai ieftine aparate de ondulat costa in jur de 100 lei, in timp ce ondulatoarele scumpe pot ajunge chiar si la 800 lei, in functie de produs, firma, functii, accesorii existente in pachet sau alti factori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea