Amenajarea casei

#caldura #dezumidificator #aer conditionat

Avantajele instalarii unui aparat de aer conditionat

Aparatele de aer conditionat au ajuns sa fie indispensabile in zilele noastre in conditiile in care traim intr-un mediu parca din ce in ce mai poluat. In functie de nevoile fiecaruia dintre noi, nivelul de filtrare asigurat de aparatul de aer /" title="AER">aer conditionat poate fi crescut. Iar purificarea aerului este un factor important mai ales pentru persoanele care sufera de alergii. Iata care sunt principalele avantaje ale unui astfel de aparat:


1 Aparatele de aer conditionat sunt echipate cu filtre care retin praful, polenul si fumul din aer.

Astfel, folosit rational, un astfel de aparat duce la prevenirea alergiilor, crizelor de astm si bolilor respiratorii asociate poluarii.

Simptomele rinitei alergice se amelioreaza datorita filtrelor pe baza de hartie folosite la aparatele de aer conditionat.


2 Aparatele de aer conditionat micsoreaza temperatura, transformand un mediu insuportabil intr-unul confortabil.


3 Cu ajutorul unui aparat conditionat poti tine sub control umiditatea din casa in zilele toride, care ar trebui sa aiba un nivel cuprins intre 40% si 60%.

Avand un nivel corect de umiditate in locuinta, vei limita inmultirea microorganismelor si mucegaiului.


4 Aparatele de aer conditionat sunt benefice mai ales pentru batrani dar si pentru persoanele cardiace pentru care o zi caniculara este o amenintare reala la sanatatea lor.


5 In ultimii ani, odata cu evolutia tehnologica, aparatele de aer conditionat au fost dotate cu un sistem de incalzire si racire tot mai puternice insa sunt foarte silentiose, in acelasi timp.


6 De asemenea, designul aparatelor de aer conditionat a avut de castigat in ultima perioada.

Exista pe piata diferite modele ce pot fi adaptate usor in orice tip de amenajare.


7 Aparatele de aer conditionat de ultima generatie sunt dotate cu diverse functii si sisteme, printre carese numara si functionarea in mod econom, functia sleep, sistem de autorestart, functii pentru dezumidificare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului