Amenajarea casei

#brad artificial #craciun #brad

Avantajele alegerii unui brad artificial pentru Craciun. Nu vei mai dori niciodata unul natural

Brazii de Craciun au fost o traditie de sarbatori de secole, dar abia mai recent au devenit o optiune. Puristii arborilor insista sa taie un pom de Craciun viu in fiecare sezon si nu isi pot imagina sa se bucure de un brad din plastic. Cu toate acestea, exista multe motive pentru a imbratisa bradul de Craciun artificial.

Mai curat. Brazii artificiali nu-si pierd acele, cea mai mare nemultumire pe care majoritatea oamenilor o au in legatura cu arborii vii din casa. Cu un copac artificial, poti evita intalnirile cu seva lipicioasa. De asemenea, nu este nevoie sa ii uzi asa ca nu exista boluri de apa care sa se rastoarne sau lichid care sa se verse in timp ce il transporti de la chiuveta la brad.

Mai sigur. Brazii naturali pot deveni un pericol de incendiu pe masura ce se usuca. In plus, cei mai multi pomi de Craciun falsi sunt creati din materiale rezistente la flacari, pentru un plus de siguranta. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa folosesti dispozitivele electrice in mod iresponsabil cu un brad artificial, dar o scanteie ratacita are mai putine sanse sa provoace daune majore.

Reutilizabil. In timp ce un brad artificial poate fi initial mai scump decat un brad real, considera-l o investitie. Poti pune bradul fals din nou si din nou, ceea ce il face atat o alegere economica, cat si una ecologica, in comparatie cu taierea si aruncarea unui brad viu in fiecare an.

Varietate de stiluri. Indiferent de tipul de brad preferat, il poti gasi in forma artificiala. Exista brazi artificiali de toate dimensiunile, de la brazi de masa cu o inaltime de 30 cm pana la pomi de 3,7 m care umplu o intreaga sufragerie. Poti cumpara brazi artificiali care vin cu lumini incorporate, muzica sau efecte de fibra optica. Daca lipseste mirosul de pin, poti cumpara chiar si odorizante de aer care recreeaza acest aspect al experientei cu bradul adevarat. Iar aceste specimene artificiale variate sunt vandute intr-o gama larga de preturi, astfel incat poti gasi un copac artificial care sa se potriveasca oricarui buget.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea