Amenajarea casei

#transformare casa #casa pe roti #camion #amenajare casa #constructie casa

Au transformat un camion in apartament! Este uimitor cat de bine arata

Adam Croft si Nikki Pepperell au transformat un camion intr-o casa pe roti. Pare ciudat? Rezultatul este uimitor, iar acum pot calatori oriunde doresc. In plus, in noua locuinta au tot ceea ce este necesar intr-o casa. Iata transformarea uimitoare pe care a "suferit-o" camionul.

Cei doi au reusit sa cumpere un camion vechi cu 3.500 de lire. Urmatorul pas a fost calcularea spatiului de care dispun pentru a-l imparti astfel incat camionul sa dispuna de un spatiu de zi, un dormitor, o bucatarie si o baie.

A urmat apoi izolarea cabinei si construirea peretilor. Pana si mobila a fost construita de la zero de cei doi, pentru a se potrivi perfect spatiului de care dispun. Pentru a se incalzi iarna, acestia au instalat un semineu in interiorul camionului.

Bucataria este spatioasa si utilata cu tot ceea ce au nevoie iar baia, desi este mica este confortabila si izolata de restul casei cu ajutorul unei cortine, pentru ca beneficiarii sa aiba intimitate.

Costul constructiei a fost de aproximativ 6.500 de lire, in total proiectul celor doi costand 10.000 de lire.

Iata uimitoarea transformare prin care a trecut camionul! Ce parere ai?

Surse foto: thevandiaries.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare