Amenajarea casei

#masa #masina #casa #podea #curatenie #aspirator portabil #electrocansice

Aspiratorul portabil, solutia pentru a face curat repede si bine

Aspiratorul portabil este un aparat electrocasnic practic in orice gospodarie. Tinut in standul de incarcare, este mereu la indemana si permite o curatare rapida a locuintei. Pretul unui astfel de aspirator porneste de la 100 de lei.

Un aspirator portabil poate fi de doua feluri: aspirator stick si aspirator portabil de mana, fiecare cu caracteristicile sale.

Aspiratorul portabil stick

Aspiratorul portabil stick este un aparat 2 in 1: unitate de mana si duza de podea. Aparatul de curatat dispune de o unitate de mana detasabila care poate fi folosita pentru curatare rapida. Unitatea este practica si usor de folosit pe masa, in interiorul masinii etc.

Aspiratorul portabil stick are o duza de podea care se directioneaza cu usurinta, printr-o simpla rasucire de maner. In acest fel, aspiratorul curata podeaua pe langa mobilier, in unghiuri dificile. Capacitatea aspiratoarelor portabile stick porneste de la 0.3 litri.

Aparatul functioneaza fara fir, cu o baterie reincarcabila. Pentru incarcare ai nevoie de acumulatori care asigura o autonomie a aparatului de aproximativ 10-12 minute la un timp de incarcare de 16 ore. Aspiratorul dispune de un stand de incarcare si un indicator pentru acumulator descarcat.

Avantajul acestui aspirator portabil consta in faptul ca poate fi scos oricand din stand pentru o curatenie rapida, fie a podelei, fie a diverselor obiecte din casa, cu ajutorul unitatii detasabile. Un aspirator portabil stick poate costa intre 170 lei si peste 500 lei.

Aspiratorul portabil de mana

Aspiratorul portabil de mana este un aparat practic si usor de folosit pentru curatirea suprafetelor inalte precum masa, canapeaua, pervazul ferestrei etc.

Spre deosebire de aspiratorul stick, cel de mana nu se foloseste pentru podea. Aspiratorul portabil de mana functioneaza cu baterie reincarcabila, are o autonomie de 15 minute si o capacitate de 0.7 litri. Cu o greutate de un kilogram, acest tip de aspirator portabil este usor de folosit oriunde in casa si chiar in masina.




Aparatul functioneaza cu flux de aer, fara punga, dispunand de un sistem de filtrare. Capul de aspirare se fixeaza in baza de incarcare cu un clic. Baza de incarcare a aspiratorului este subtire si poate fi tinuta atat pe perete, cat si pe o masa.

Aspiratorul portabil de mana are un cap de aspirare cu un design aerodinamic pentru aspirare optima si un maner cu bucla pentru prindere sigura. Pretul unui astfel de produs incepe de la 100 lei.

Sursa foto: choice.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului