Amenajarea casei

#mobilier #dulap #debara #nisip #litiera #comoda tv

Ascunde cu stil litiera pisicii

Litiera pisicii este un recipient problematic nu doar din punct de vedere al continutului sau, dar mai ales din prisma pozitionarii. Cum acest recipient este de dorit sa fie cat mai departe de privirile musafirilor, litiera trebuie asezata in asa fel incat aceasta sa nu afecteze designul incaperii sau stilul de amenajare.

Iata cateva solutii pentru a ascunde litiera pisicii intr-un mod inteligent:

1 Litiera cuprinsa in mobilier

Una dintre cele mai simple metode de a ascunde litiera este sa folosesti o piesa de mobilier special pentru a gazdui acest recipient. De exemplu, daca ai o servanta in care iti depozitai solutiile de curatat, gaseste alt loc pentru sticle si transforma aceasta mobila intr-o ascunzatoare pentru litiera.

Mobilierul nu lasa sa se vada cutia cu nisip, impiedica mirosurile sa se raspandeasca si asigura un loc intim si sigur pentru pisica ta. Taie o gaura in lateral pentru a permite accesul pisicii. In acest fel, nu se va vedea in interiorul corpului de mobilier, iar pisica nu va fi deranjata.


2 Litiera integrata in dulapuri de depozitare

O alta modalitate de a ascunde litiera este sa o faci parte integranta dintr-o mobila mai mare. De exemplu, o spalatorie este amenajata cu dulapuri atat in partea inferioara, cat si superioara, fiind folosite pentru depozitare. O sectiune din aceasta mobila poate fi transformata in casuta pentru litiera pisicii. Taie o gaura intr-o usa pentru accesul animalului de companie.

3 Litiera in comoda TV

Cand spatiul este foarte limitat si nu ai unde sa pui litiera intr-un loc ascuns, tot ce poti face este sa alegi un mobilier la vedere, cum este comoda TV. Chiar si intr-un astfel de caz, litiera este camuflata de aceasta piesa de mobilier. Daca faci gaura pe lateral, nimeni nu va sti ca in comoda TV se afla tava cu nisip a pisicii.

4 Litiera intr-o debara

Un design deosebit de atractiv este cel de "gaura de soarece". Daca ai inchis spatiul de sub scara pentru a-l transforma intr-o zona de depozitare, taie in perete o usa cat o jumatate de cerc. Pisica isi va gasi litiera in debara, iar intrarea ei va fi una inedita, foarte atractiva.




Sursa foto: moderncat.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea