Amenajarea casei

#aranjamente flori #dormitor #aranjamente florale #flori de iarna #decoratiuni dormitor

Aranjamente florale de iarna pentru dormitor

Chiar daca afara este frig si innorat, nu la fel trebuie sa fie si atmosfera din locuinta ta. Poti aduce prospetimea primaverii si aromele senzuale de vara chiar la tine in dormitor, cu ajutorul aranjamentelor florale care sa iti inveseleasca incaperea.

Aranjarea florilor in propriul dormitor in aceasta iarna nu numai ca va face minuni asupa spatiului tau, dar va stimula si confortul si starea ta de bine.

Aranjamentele florale de iarna te pot ajuta sa schimbi total decorul locuintei tale in lunile reci si intunecate.
 

Totul tine de culori


Fie ca vrei sa incorporezi culori calde in aranjamentele tale florale, fie ca vrei culori reci de iarna, exista numeroase optiuni de culori cu care poti jongla. Daca vrei sa aduci in locuinta ta zapada si peisajele inghetate si reci de iarna, poti realiza bughete cu flori mici, in tonuri de alb si albstru.

Daca esti cu gandul la primavara, poti decora dormitorul cu buchetele din flori roz, purpuriu si crem. Garoafele roz si trandafirii galbeni confera caldura si calm dormitorului tau. Crinii crem si crizantemele purpurii vor alunga depresia sezoniera si vor oferi camerei tale un aspect rafinat.

Tot in sezonul rece, pentru aranjamentele florale poti opta si pentru plante uscate, carora sa le dai o viata noua cu ajutorul spray-urilor albe sau stralucitoare, in ton cu zapada de afara.

Tot pentru dormitor, in sezonul rece poti opta pentru aranjamente florale realizate din lalele, zambile si ramuri albe. Vei obtine buchete inedite, care vor intregi atmosfera dormitorului tau.
 

Decoratiuni florale in ton cu sarbatorile


De la Craciun si pana la Ziua Indragostitlor, sezonul rece vine la pachet cu numeroase evenimente festive care iti pot pune imaginatia la contributie. Aranjamentele florale realizate din trandafiri albi si rosii se potrivesc tuturor acestor evenimente si au un aspect foarte elegant.

Poti opta si pentru aranjamente florale realizate numai din flori albe, pe care sa le asezi in mai multe colturi ale dormitorului.

De asemenea, oti opta pentu vaze inalte, transparente, pe care sa le accesorizezi cu margele colorate. In ton cu sarbatorile de sezon poti realiza si diverse coronite, pe care sa le accesorizezi cu funde, conuri de brad, ghirlande argintii sau lumanari.
 

Prezentarea aranjamentelor florale


Tipul de vaza sau container in care asezi aranjamentele florale de iarna este esential pentru aspectul incaperii tale. Pentru a pune in evidenta florile inalte si ramurile, foloseste vaze inalte cilindrice sau rentangulare din sticla.

De asemenea, mai poti impodobi vaza cu panglici, margele si pietre colorate, care ofera aranjamentului floral si dormitorului un aspect nou, modern.

Daca optezi pentru flori mici, viu colorate, le poti aseza intr-o ceasca de ceai din portelan, sau intr-un ceainic chinezesc cu diverse ornamente.

Pentru aranjamente florale in ton cu zapada si aerul inghetat de afara, poti opta si pentru vaze si recipiente metalice, in care sa asezi flori albe sau albastre si ramuri argintii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea