Amenajarea casei

#amenajare sufragerie #decoratiuni masa #aranjamente de masa

Aranjamente de vara pentru masa din sufragerie

Florile, fructele, nisipul sau scoicile pot fi folosite pentru crearea unor aranjamente unice pentru masa din sufragerie. Fie ca vrei sa iti impresionezi invitatii, fie vrei sa schimbi aspectul camerei cu ajutorul catorva trucuri simple, aceste aranjamente vor da viata sufrageriei tale si te vor face sa te simti ca in vacanta.
 

Atingerea florilor


Florile si aranjamentele florale reprezinta o modalitate ideala de a decora masa din sufragerie. Florile nu costa mult si ofera incaperii un aer proaspat. Orhideele sunt flori inca in sezon si vara, asa ca foloseste-le pentru a realiza un aranjament floral unic, luxos.

Crinii sunt alte flori festive pe care le poti folosi pentru a decora masa din sufragerie, in special atunci cand ai invitati sau un eveniment special. Chiar daca de obicei sunt albi, crinii vor oferi camerei tale un aspect imaculat si curat.
 

Umple vaza de flori


O alta modalitate de a decora masa din sufragerie este sa folosesti la maxim vaza de flori. Chiar daca nu ai flori proaspete la indemana, camera ta poate avea un aer festiv si cu alte aranjamente. De exemplu, umple o vaza transparenta cu lamai sau limete. Aceste fructe vor oferi camerei tale un aspect curat si proaspat si te vor duce instant cu gandul la vara si cocktailurile de pe malul piscinei.

Pentru un aspect minimalist, care sa te duca cu gandul la plaja, umple cateva pahare de martini cu nisip. Poti fi si mai creativ de atat si poti decora paharele cu scoici si umbrelute mici.

De asemenea, poti umple o vaza mare, din sticla transparenta, intr-o forma cat mai minimalista cu pietre mici si flori uscate. In acest fel vei aduce natura in casa ta, iar invitatii tai iti vor aprecia creatiile.
 

Cat mai simplu


Daca iti place stilul curat si cat mai simplu, renunta la florile luxoase si decoratiunile complicate, in favoarea unor vaze cu flori simple si a unor accente de culori. Lasa pe masa doar o vaza simpla sau aseaza cateva statuete mai speciale.
 

Inspiratie marina


Daca tanjesti dup mirosul marii si clipocitul valurilor, adu marea la tine in sufragerie. Pe masa poti aseza intr-un colt un acvariu mai mic pe care sa il umpli cu nisip, pietricele, scoici si lumanari parfumate.
 

Fructe vibrante


Umple o vaza cu cateva fructe colorate si apoi adauga si apa. Vei obtine un punct de atractie pentru masa din sufragerie. In plus, camera ta va avea un aer proaspat, iar invitatii tai se vor simti ca in vacanta.
 

Instincte naturale


Pentru decorarea mesei din sufragerie, inspira-te din natura. Aseaza mai multe boluri de sticla transparenta si umple-le cu ramuri, frunze, pietricele si lumanari parfumate.
 

Flori portocalii


Florile colorate dau incaperii tale un aspect proaspat, vibrant, care te duce cu gandul la vara si vacanta. In special florile portocalii si galbene vor crea un contrast frumos cu restul camerei, care va prinde viata.
 

Fructe si flori


Creaza un aranjament unic cu ajutorul fructelor si florilor colorate si parfumate. Umple o vaza cu felii de limeta. Adauga apoi si cateva flori bogate, precum bujori. Vei obtine un decor proaspat si in plus camera va avea un miros divin, care aminteste de vacanta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare