Amenajarea casei

#mypressi #twist #aparat portabil #cafea #espresso

Aparat portabil pentru prepararea cafelei Espresso

Tehnologia nu da nastere doar la telefoane mobile cu functii multiple sau computere ultra-performante si super compacte, dar ajuta si bucataria.

Iubitorii de cafea au un motiv de bucurie pentru ca s-a inventat aparatul de facut cafea portabil.

Se numeste Twist

Compania MyPressi a anuntat aparitia produsului Twist, un aparat portabil pentru prepararea cafelei de tip Espresso . Aparatul nu poate mai mult, dimensiunile lui avand anumite limite.

Secretul acestuia este pur tehnic si sta in folosirea unui cilindru presurizat, adica un motor preumatic unic care aplica o presiune constante pe intreaga durata a prepararii cafelei.

Cum se face

Producatorii spun ca in recipient se poate introduce fie cafea speciala pentru Espresso, fie o capsula ESE, se adauga apa si se porneste ciclul de preparare.

In aparat exista o capsula de CO2, care produce o presiune de 9 bari. Fiecare capsula are "suflu: suficient de puternic pentru prepararea a 8 portii de bautura.

Pre-comanda

Produsul a fost deja prezentat un eveniment celebru in industrie, Annual Specialty Coffee Association of America.

Incepand din lunile urmatoare Twist poate fi cumparat pentru un pret, de aproximativ 129 USD. Momentan doritorii pot face pre-comanda direct de pe site-ul producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea