Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #amenajarea bucatariei

Anul acesta se poarta negrul in bucatarie! Idei de amenajare din care sa te inspiri

Ultima decada a fost definita de bucataria alba, aceasta definind o tendinta de design interior foarte populara. Aspectul atemporal si curat are un mod miraculos de a face ca pana si cea mai mica bucatarie sa para spatioasa si aerisita.

Moda si noile tendinte de desing, insa, vin cu o noua culoare in bucatarie care ar merita incercata. Este vorba despre negru.

Desi te-ai gandi ca negru este o culoare aspra care nu se potriveste pentru bucatarie, vei ramane surprins sa vezi ce efect spectaculos poate avea, daca stii cum sa il folosesti.

Indiferent daca alegi sa folosesti negru intr-un mod minimalist in doar cateva detalii sau mergi pe copuri de mobilier complet negre, efectul va fi surprinzator. Pentru a-ti face o idee, iti prezentam cateva idei despre cum poti sa iti decorezi bucataria folosind negru.

Negru doar in partea de jos

Una dintre cele mai usoare metode de a incorpora dulapurile negre este sa le imperechezi cu cele albe. Alege dulapuri negre pentru partea de jos si ramai pentru partea de sus cu dulapurile albe pe care, probabil, deja le ai in bucatarie.

Este o combinatie plina de eleganta si stil care va starni multe wow-uri din partea celor care vor intra in bucatarie.

Tot mobilierul negru 

Combinatia alb-negru a fost si ramane o combinatie eleganta si plina de stil. Acesta este motivul pentru care toate bucatariile cu mobilier complet negru arata absolut spectaculos daca sunt armonizate cu o podea si pereti albi.

Efectiv, cu o astfel de bucatarie nu ai cum sa gresesti.

Insula de bucatarie neagra

Daca bucataria ta este o insula cu dulapuri albe, vopsirea lor in negru este cea mai simpla modalitate de a intra subtil in trendul noului an.

Pentru ca nu sunt prea vizibile, nu trebuie sa iti faci griji daca iti va place sau nu noul design, pentru ca el nu va schimba prea mult spatiul din bucataria ta.

Rafturile deschise pot fi foarte chic

Iata un model de bucatarie care imbina de minune lemnul natural, rafturile deschise si dulapurile negre.

Putem spune ca este o bucatarie chic, moderna si, totodata, atemporala.

Combina lemnul negru cu lemnul natural

Perechea de mobilier negru cu rafturile deschise din lemn natural sunt o garantie pentru o bucatarie moderna si fermecatoare.

Culoarea lemnului imblanzeste in modul cel mai placut negrul dulapurilor, motiv pentru care bucataria ta va avea deopotriva un aer modern si rustic, ramanand insa calda si primitoare.

Dulapuri negre rustice

Faptul ca negru este noua tendinta in moda si materie de design de bucatarii nu inseamna ca el nu poate fi si traditional in acelasi timp. Iata o bucatarie neagra si rustica totodata.

Combinatia de grinzi de lemn, candelabrul rustic si dulapurile complet negre creeaza un spatiu prietenos, traditional si modern in acelasi timp.

Caramizi albe si mobilier negru 

Stim deja ca alb-negru este combinatia de culori castigatoare in competitia simplitatii, a elegantei si a stilului si o putem regasi si in aceasta bucatarie.

Podeaua in carouri, care se incadreza de minune in simplitatea bucatariei alb-negru, vine sa aduca un plus de caldura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului