Amenajarea casei

#mobilier #gresie #faianta #design alb #canapea alba

Amenajeaza-ti casa in alb si vei scapa de oboseala!

Culorile joaca un rol important in succesul unei amenajari interioare cu stil, de aceea Acasa.ro iti prezinta in fiecare zi stiluri de design pentru casa folosind cate o nuanta dominanta aparte. Pentru amenajarea unui spatiu confortabil, care sa te relaxeze, poti opta pentru culoarea puritatii si a inocentei: alb. Maine, te poti inspira pe Acasa.ro din mai multe variante de decor in superbele nuante nude.

1 Dormitor relaxant

Albul folosit in amenajarea dormitorului creeaza un spatiu de odihna perfect. Peretii albi, mobilierul si lenjeria alba, precum si accesoriile albe creeaza o atmosfera potrivita pentru visare. Pentru un design placut, poti alege sa pozitionezi patul in centrul incaperii si restul mobilierului in jurul acestuia.

In cazul in care camera nu primeste suficienta lumina naturala, este recomandat sa folosesti leduri pentru mobilier sau veioze pe baza de senzor, pentru a mentine efectul linistitor din camera.

2 Bucatarie confortabila

Bucataria este unul dintre spatiile in care petreci mare parte a timpului, motiv pentru care este important sa fie amenajata intr-un mod placut, astfel incat sa fie confortabila. Albul este nonculoarea care induce o stare de serenitate, exact ce ai nevoie pentru a nu simti oboseala pricinuita de activitatile culinare.

In acest sens, poti folosi mobilier in culoarea puritatii, precum scaune din fier forjat si dulapuri cu leduri de lumina pentru a da impresia unui loc spatios.

3 Living primitor

Serile petrecute alaturi de prieteni sau familie pot fi foarte placute intr-un living amenajat cu ajutorul nonculorii alb. Canapeaua alba peste care poti pozitiona cateva perne nude sau gri se va potrivi de minune cu masuta alba din centrul livingului.

Pentru a da impresia de lumina, poti alege sa folosesti o oglinda pe unul dintre peretii incaperii. De asemenea, poti folosi accesorii albe, precum draperiile sau covorul, iar livingul tau va fi unul primitor.

4 Baie ingrijita

Pentru amenajarea baii, albul este cea mai potrivita culoare, intrucat da impresia prospetimii si a curateniei. Pentru a decora baia, folosind aceasta nonculoare, poti alege gresia si faianta albe, dar si obiectele sanitare.




Sursa foto: interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului