Amenajarea casei

#tendinte amenajare #amenajarea casei #culori toamna 2012 #amenajare toamna 2012

Amenajeaza casa in culorile toamnei 2012

Toamna 2012 se anunta bogata si variata din punct de vedere cromatic! Pantone a anuntat deja care sunt culorile toamnei 2012, in asa fel incat tu sa iti poti pregati din timp locuinta pentru urmatorul sezon. Iata, asadar, cateva idei pentru a-ti amenaja casa folosind culorile toamnei 2012!
 

Scaun albastru Peacock Blue


Indiferent care este cromatica predominanta a casei tale, un scaun albastru, in nuanta Patone Peacock Blue, va reprezenta in mod cert o pata de culoare binevenita. Nici macar nu trebuie sa investesti in piese noi de mobilier: daca ai un set de scaune vechi, dar in stare buna, nu trebuie decat sa le vopsesti. Un scaun de acest tip, capitonat, poate fi folosit cu succes la masa din biroul personal.
 

Lada de fructe cu accente Zmeura


In aceasta toamna, iti poti folosi creativitatea pentru a readuce la viata o lada de fructe uitata in garaj. Afla ca aceasta poate deveni cu usurinta cutia de jucarii a celor mici si nu va avea nevoie de reconditionari majore.

Te poti folosi de nuanta Panetone Raspberry pentru a da un strop de culoare lazii de fructe, in special daca va ajunge in camera unei fetite. Ii poti monta 4 roti, pentru a o putea deplasa cu mai multa usurinta, pe care sa le vopsesti in nuanta roz zmeura.

Verde Kelly intr-o bucatarie somptuoasa


O bucatarie traditionala, dintr-o casa de vacanta, spre exemplu, poate fi infrumusetata cu ajutorul nuantei Pantone Kelly Green. Verdele Kelly poate fi inserat in diverse forme intr-o bucatarie in care predomina albul si maroul, insa va fi evidentiat daca alegi sa il folosesti pentru insula de bucatarie. In aceeasi idee este si vopsirea partii inferioare a unui bar de bucatarie in nuanta verde Kelly. Vei obtine, astfel, un spatiu glam si vesel, in acelasi timp.
 

Mobila violet intens pe terasa casei


Vrei un element cu adevarat inedit? Ce spui despre mobilerul de culoare violet intens? Alege un astfel de mobilier pentru a-ti inveseli terasa sau curtea casei. Cum iti va fi greu sa descoperi in comert piese de mobiler de culoare violet intens, nu iti ramane decat sa vopsesti tu sezlongul de lemn si masuta de cafea de pe terasa intr-o nuanta de acest tip. Efectul va fi incredibil!

Rafturi in nuante de gri


Griul reprezinta intotdeauna o alegere sofisticata si stilata, iar in aceasta toamna va fi folosit la scara larga! Poti incerca si tu sa il inserezi in interiorul casei, optand, spre exemplu, pentru corpuri de mobilier de living intr-o nuanta de gri.

O alegere inspirata, care nu iti va intuneca in exces incaperea, este griul titan, promovat de Pantone in acest sezon. Foloseste-l intr-o incapere in care ai mai inserat elemente in culori precum maroul si albul.
 

Birou coral pentru un plus de culoare


Intocmai ca orice alta piesa de mobilier  (un dulap, o noptiera) un birou vechi poate fi reconditionat si transformat in elementul central al unei incaperi. Coralul este o alta nuanta la moda in toamna 2012, de aceea, daca vrei sa readuci la viata un birou invechit si sa inveselesti intreaga incapere sobra, alege sa vopsesti piesa de mobilier in aceasta nuanta speciala Pantone.


Sursa foto: hgtv.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului