Amenajarea casei

#amenajare casa #design interior #amenajari interioare

Amenajari interioare de la Fine Design Studio, secretul sta in detalii

Nu orice casa este acasa, mai ales daca aceasta nu ofera atmosfera propice unui camin primitor, care da senzatia de siguranta si confort. Din acest motiv, atunci cand vine vorba de amenajari interioare, alegerea unei companii specializate este cea mai buna solutie. In acest mod, spatiul interior va fi folosit la maximum, in cel mai bun mod cu putinta, pentru a transforma o locuinta banala, fie ca este vorba de un apartament sau de o casa, intr-un ansamblu care incorporeaza atat practicabilitate, cat si o satisfactie vizuala totala.

Alegand serviciile oferite de Fine Design Studio, orice proprietar va primi siguranta ca spatiul in care locuieste si-a atins potentialul maxim. Astfel, pornind de la alegerea gresiei si faiantei potrivite, pana la parchet, draperii si mobila, totul trebuie sa fie in concordanta. Mai mult, un aspect foarte important de care orice designer de interior va tine cont este lumina naturala. Din acest motiv, acesta va incerca sa foloseasca cat mai mult surse naturale de lumina, pentru a evita consumul de energie electrica in zadar, alaturi de protejarea vederii. Mai mult, fiecare camera in parte va putea sa aiba propria sa atmosfera. In timp ce un dormitor va predispune spre liniste si pace, pentru un somn usor, camera de zi trebuie sa fie plina de energie, astfel incat cei care o folosesc sa fie activi toata ziua. In acelasi timp, bucataria trebuie sa ispiteasca la bucate alese, in timp ce o camera de oaspeti ar trebuie sa fie primitoare si sa ofere tot confortul.

Amenajari interioare de la Fine Desin Studio, secretul lucrului bine facut

Atunci cand vine vorba de amenajari interioare, echipa Fine Design Studio stie cum sa puna in evidenta atuurile unei case. Fiind formata doar din oameni tineri, care inteleg tendintele actuale, aceasta echipa are la activ sute de proiecte terminate si un numar egal de familii fericite care au inteles avantajul unor amenajari interioare facute de oameni cu experienta, care, pornind de la indicatiile si dorintele clientului, pot sa puna in practica cele mai indraznete idei de design interior. Orice plan de amenajare trebuie sa indeplineasca in primul rand doua criterii. Unul dintre acestea este functionalitatea, in timp ce al doilea se refera la atractivitate, adica la idei care sa atraga atat prin aspectul fizic placut, cat si prin cromatica culorilor si imbinarea cea mai potrivita a formelor. Cu toate ca fiecare perioada are o serie de tendinte, atunci cand o amenajare interioara este facuta corect, ea nu se demodeaza niciodata. Mai mult, chiar daca se fac anumite modificari, acestea vor fi intotdeauna in concordanta cu lait motivul de la care a plecat intreaga amenajare.

Cerinta structurala a unei cladiri dicteaza orice amenajari interioare

Orice designeri cu experienta inteleg ca orice amenajari interioare trebuie facute in functie de cerintele structurale ale unei cladiri. Astfel, pornind de la acestea, se pot face modificarile necesare pentru a beneficia de spatiul respectiv la cel mai mare potential pe care il are. De asemenea, materialele folosite sunt extrem de importante. Alegerea acestora si combinarea lor poate face diferenta dintre o lucrare de calitate, care va impresiona atat prin prestanta cat si prin impactul vizual si o idee kitch, care va da senzatia de ieftin si prost gust.

Fine Desing Studio intelege ca orice amenajari interioare trebuie facute cu cea mai mare seriozitate si responsabilitate. Cu toate acestea, fiecare proiect in parte pastreaza o doza de creativitate care poate face diferenta in orice moment. Astfel, fiecare locuinta si familie este unica, motiv pentru care si amenajarile vor fi deferite de la un client la altul. In acest mod, nu va exista doua case amenajate la fel. Fiecare proprietar se va simti mai bine intr-o locuinta care nu este duplicat si care este personalizata dupa bunul plac si dupa nevoile fiecaruia in parte. Beneficiind de o echipa cu experienta, care de-a lungul timpului a castigat numeroase premii la concursuri de design si amenajari interioare, Fine Desing Studio propune o serie de concepte inedite care vor bucura ochiul si vor incalzi sufletul fiecaruia. Pornind de la locuinte pana la sedii de firme, oricine poate beneficia de serviciile acestei firme si de preturile lor avantajoase. Fiecare lucrare de amenajare interioara trebuie privita ca o investitie pe termen lung in fericirea familiei. De la camera copilului, pana la sufragerie, bucatarie sau dormitor, orice camera poate fi schimbata total daca se apeleaza la serviciile unui designer cu experienta care poate empatiza cu locuitorii cladirii respective pentru a le putea intelege dorintele si implicit nevoile. In acest mod, lucrarea de amenajare se poate desfasura usor, fara batai de cap, iar rezultatele vor fi pe masura.

Fine Desing Studio propune o serie de amenajari interioare indraznete, care sa ofere atat un design placut, cat si o aplicabilitate extinsa pentru toate camerele unei cladiri, fie ca este vorba de o companie privata sau de o simpla locuinta personala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea