Amenajarea casei

#decorare casa #amenajari interioare

Amenajari interioare: de ce trebuie sa tinem cont cand decoram casa

Pe zi ce trece moda si stilul se schimba, asadar este foarte greu sa fim la zi cu toate noutatile care apar. In domeniul constructiilor si a renovarilor lucrurile se misca rapid, iar stilurile se schimba an de an, vizand in general culorile decorative, mobila, materialele folosite si stilul adoptat, intr-un cuvant tot ce tine de amenajari interioare.

Chiar daca stilul se schimba an de an, bugetul nu permite intodeauna sa fim in pas cu moda, de aceea trebuie sa adoptam un stil propriu, un stil care sa ne multumeasca pe deplin.

Despre amenajarile interioare

Amenajarile interioare reprezinta personalitatea caminului in care locuim. Dorintele si pasiunile noastre ascunse se materializeaza si ajung sa fie transpuse in propria locuinta. Suntem liberi sa amenajam interiorul caminului propriu exact cum ne dorim, fie ca dorim un interior modern predominat de elemente abstracte, multa sticla si metal sau dorim un interior clasic, cu o zugraveala calda si primitoare, o mobila confortabila si material predominant lemnul.

Orice dorinta am avea trebuie sa tinem cont de niste reguli stricte, astfel putem obtine rezultate care nu vor fi pe masura asteptarilor noastre.

Stilul abordat este cel mai important. Inainte de toate trebuie sa decideti ce stil va doriti in camera respectiva sau in casa, acest lucru il puteti afla gandindu-va ce activitatii desfasurati sau cat timp petreceti in casa. Amenajarea interioara se bazeaza in principal pe textura, constraste, scheme de culoare dar si proportii.

Amenajari interioare in functie de cladire

In arta amenajarilor interioare nu exista un tipar fix care sa ofere o rezolvare simpla si rapid. De cele mai multe ori, cladirea este primul indiciu spre o amenajare corecta si o adoptare a stilului care se potriveste.

Cladirile noi au in general parte de o amenjare moderna care aduce un plus de personalitate si se diferentiaza de restul prin capacitatea de a transforma interiorul in ceva exclusiv. Totusi puteti opta pentru orice tip de amenajare interioara pe care o doriti.

Pentru un rezultat optim, este recomandat sa vorbiti cu o firma profesionista. Cu ajutorul personalului calificat puteti decide incepand cu paleta de culorii pe care o doriti, stilul care se potriveste cel mai bine, textura pana la lumina ambientala. Acestia va pot oferi ajutor si in eventualele proiecte de restructurare a cladiri, si va pot spune precis daca acest lucru afecteaza sau nu integritatea cladirei.

Firme online de amenajari interioare

Firmele de amenajari interioare se gasesc in special in mediul online, astfel clienti pot avea acces mult mai usor la informatii despre o eventuala amenajare interioara dar si la preturi orientative. Eventual se poate cere o intalnire cu un consultant al firmei repective, astfel se pot discuta in detaliat ceea ce iti doresti pentru casa ta si cat poate costa.

Daca nu ai gasit inca o firma cu care sa iti amenajezi casa, poti intra pe www.logosidesigninterior.ro si cere opinia unor profesionisti pregatiti sa te ajute si sa iti ofere cele mai bune soluti de pe piata. Casa ta e importanta, asa ca alege cei mai bun pentru ea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea