Amenajarea casei

# bucatarii elegante # bucatarii functionale #amenajare bucatarie #bucatarie

Amenajarea unei bucatarii functionale si elegante – sfaturile designerilor pentru anul 2019

Investitia in amenajarea unei bucatarii perfect functionale, organizata corect si cu estetica impecabila, este una dintre cele mai importante, dat fiind faptul ca aceasta este spatiul in care femeile petrec foarte mult timp gatind si cel in care familia si prietenii se strang in jurul mesei pentru a petrece clipe de neuitat.

Caracteristicile unei bucatarii moderne

Caracterul functional si cel ergonomic al unei bucatarii vor prima intotdeauna, insa acestea trebuie imbinate intotdeauna cu cel estetic, astfel incat atmosfera din cadrul acestui spatiu (deschis in din ce in ce mai multe cazuri) sa le permita membrilor familiei sa isi desfasoare activitatea in mod organizat si sa se destinda complet atunci cand servesc masa.

imbinarea functionalitatii cu aspectul placut si ordonat nu este intotdeauna usoara, mai ales in conditiile in care spatiul de care dispunem nu are dimensiuni impresionante sau nu este structurat intr-un mod simplist.

Pentru a reusi totusi sa mobilam bucataria in conformitate cu forma spatiului de care dispunem si cu nevoile proprii de depozitare si organizare, varianta cea mai sigura o reprezinta mobila de bucatarie realizata la comanda. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de aceasta posibilitate si pentru a amenaja perfect bucataria, designerii si specialistii in acest domeniu ne ofera cateva sfaturi de care trebuie sa tinem cont inainte de a decide ce tip de bucatarie ni se potriveste cel mai bine.

Bucatarie de lux in 2019 – viziunea designerilor in ceea ce priveste mobilierul

Sigur ca tinem cont de o multime de factori atunci cand dorim amenajarea unei bucatarii de lux, insa unul dintre aspectele primare pe care le avem in vedere este mobila, pentru ca, practic, aceasta da forma si personalitate spatiului. Pentru o estetica moderna, dar organizata si ingenios gandita, designerii si tehnicienii domeniului ne ofera cateva sfaturi pretioase:

 

Alegeti functionalitatea pieselor de mobilier modular

Chiar daca dimensiunile standard pot parea neprietenoase pentru cei ce isi doresc un mobilier la comanda, solutiile de bucatarii modulare sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si posibilitati, gandite special pentru a raspunde tuturor nevoilor noastre. in plus, fragmentarea in foarte multe marimi diferite ale corpurilor nu este recomandata din punct de vedere estetic de catre designeri.

Organizarea sistematizata a acestor piese de mobilier ne va permite sa organizam spatiul in asa maniera incat lucrul pe blat, la plita sau servirea mesei sa se realizeze facil si ordonat. Un astfel de spatiu cu caracter practic si eficient ne va oferi posibilitatea de a pastra bucataria curata in permanenta, gratie posibilitatilor multiple de depozitare inteligenta.

 

Optati pentru corpuri de mobilier complet asamblate din fabrica

Clasicele variante in care mobila comandata este livrata pe bucati, pe care trebuie sa le asamblam singuri, apartin de domeniul trecutului in 2019, conform spuselor designerilor. Optiunea pentru corpurile de mobilier complet asamblate din fabrica este o varianta mult mai sigura in ceea ce priveste stabilitatea si durabilitatea acestora. Durata de viata a unor astfel de piese este net superioara celor de tipul „do it yourself”, chiar daca pretul va fi usor mai ridicat.

De exemplu, binecunoscuta companie KUXA studio, care ofera solutii ingenioase pentru bucatarii de lux realizate la comanda, cu un portofoliu de peste 4000 de proiecte, sustine acest trend al corpurilor turnate in intregime din fabrica, orice comanda fiind livrata in cele mai sigure conditii. Drept urmare, durabilitatea si calitatea mobilierului KUXA studio sunt doua dintre cele mai apreciate calitati ale produselor, contribuind la oferirea unor rezultate impecabile, ce raspund perfect exigentelor clientilor.

 

Doriti o bucatarie de lux? Aveti grija de unde comandati mobila

Pentru a ne bucura de o bucatarie de lux, in care gatitul sa devina o placere, iar servitul mesei alaturi de cei dragi, un obicei, specialistii ne atrag atentia asupra faptului ca este necesar ca fiecare coltisor al acesteia sa fie pus la punct in ceea ce priveste aspectul, rezistenta si calitatea materialelor mobilierului.

Desigur, nu doar calitatea pieselor de mobilier conteaza, ci si cea a serviciilor oferite, de aceea este indicat sa apelam la ajutor de specialitate, companiile care realizeaza bucatarii la comanda avand experienta in acest sens si putand oferi cele mai bune solutii, nu doar produse durabile si frumoase.

KUXA studio – bucatarii ce imbina perfect estetica impecabila cu functionalitatea

Discutiile cu designerii de interior, poate si cu tehnicienii, precum si masuratorile exacte si rabdarea personalului in aceste discutii sunt caracteristici pe care firma de la care alegem bucataria trebuie sa le aiba neaparat. Revenim din nou la exemplul KUXA studio, aceasta fiind o companie pe care specialistii in acest domeniu o recomanda cu toata increderea, mai ales pentru serviciile profesionale de consiliere si pentru aspectul deosebit al produselor ce contribuie la crearea splendidelor bucatarii.

Pe site-ul companiei sunt prezentate modele de bucatarii de lux, moderne, vintage sau clasice, in care functionalitatea, ergonomicitatea si estetica deosebita se imbina perfect. Pentru mai multe detalii sau poate chiar pentru o comanda, acceseaza site-ul kuxa.ro sau contacteaza-i direct pe specialistii firmei in vederea unei comunicari mai facile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului