Amenajarea casei

#garsoniera #amenajare casa #amenajare garsoniera # spatii mici

Amenajarea garsonierei: 4 idei geniale de design pentru spatii mici

Garsonierele sunt aproape intotdeauna mai greu de amenajat decat apartamentele cu 2 sau 3 camere, intrucat ai la dispozitie un spatiu mic, care se transforma intr-un joc de puzzle aglomerat si sufocant. Daca si tu intampini probleme cu amenajarea garsonierei si nu mai stii cum sa faci pentru a avea un spatiu aerisit si confortabil, iti dam cateva idei geniale care te-ar putea ajuta sa profiti de fiecare coltisor disponibil.


1. Garsoniera cu electrocasnice incorporabile si masa consola

Electrocasnicele incorporabile sunt ideale pentru o garsoniera, intrucat te ajuta sa economisesti spatiu. In plus, pot fi ascunse in corpurile de mobilier, astfel incat rezultatul final sa fie unul estetic si modern. Masa consola este un alt element binevenit intr-o garsoniera, deoarece are dimensiuni reduse si poate fi prinsa in perete.

In magazinele de mobila poti gasi mese consola fara picioare sau extensibile, care se pliaza perfect pe designul garsonierei si stilul de amenajare.

Cat despre livingul garsonierei, este indicat ca aceasta sa fie cat mai putin aglomerat. Renunta la masa pentru televizor, care ocupa spatiu, si fixeaza dispozitivul pe perete. Daca vrei sa creezi impresia unui spatiu mai mare, iti sugeram sa optezi pentru cat mai mult alb.


2. Garsoniera cu perete despartitor

Daca garsoniera ta nu este prevazuta cu perete despartitor, poti ridica unul, pentru a separa zona de gatit de zona pentru relaxare. Ridica peretele pana la jumatate, pentru a-l putea folosi ca loc de luat masa. Nu este mare, insa te ajuta sa econimisesti spatiu.


3. Garsoniera cu pat suspendat

Patul suspendat este o idee geniala intr-o garsoniera in care spatiul este limitat. Zona de sub pat poate fi folosita fie pentru depozitarea diverselor obiecte necesare in casa, fie pentru amplasarea unui corp de mobilier, cum ar fi o canapea.


4. Garsoniera cu spatiu pentru dormit si camera de zi

Livingul garsonierei poate fi transformat intr-un spatiu multifunctional: camera de zi, cu televizor si canapea pentru relaxare, si spatiu pentru dormit, cu pat dublu. Ai nevoie doar de un corp de mobilier tip fagure, adica o biblioteca inalta si compartimentata astfel incat sa poti depozita in ea carti, decoratiuni si alte obiecte. Acest corp de mobilier iti poate oferi un plus de intimitate, chiar daca spatiul nu este generos.



Surse foto: gemmbook.com, inthralld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea