Amenajarea casei

#coltar #canapea

Alegerea unei canapele coltar pentru livingul tau: descopera idei si sfaturi de amenajare

Indiferent daca este deschisa sau inchisa la culoare, din piele sau tesatura, o canapea tip coltar se bucura de o mare popularitate, caci tot mai multi oameni o prefera in locul unei canapele simple si, in plus, este o solutie foarte practica si ocupa mai putin spatiu. Dar cum sa o aranjezi in sufragerie si ce trebuie sa stii inainte de a o alege?

 

O canapea coltar in camera de zi iti permite sa creezi un spatiu confortabil pentru lectura sau vizionarea serialului preferat, pentru un pui de somn sau petrecerea timpului alaturi de cei dragi.

Canapea tip coltar in living – planifica alegerea in functie de nevoile familiei

Aceste canapele coltare in sufragerie sunt modele propice pentru petrecerea timpului cu familia. Iar daca nu ai suficient spatiu pentru un model mare de coltar, poti alege un model mic, insa ar trebui sa poti asigura mai multe locuri sub forma de fotolii sau pufuri.

Canapelele tip coltar din camera de zi pot fi modulare, aceasta fiind o solutie moderna care iti va permite sa potrivesti piesa de mobilier la un interior neobisnuit. Poti chiar alege un coltar extensibil, ce poate fi transformat intr-un pat confortabil cu cateva miscari.

Canapele coltar in living – ce sa retii atunci cand amenajezi o camera de zi?

Pentru inceput este recomandat sa alegi o canapea coltar care se potriveste cu dimensiunea numarului de membri ai familiei. De asemenea, nu uita ca fiecare persoana are nevoie de  80 de centimetri pentru a se simti confortabil.

Daca spatiul din camera de zi este limitat, atunci opteaza pentru un coltar de dimensiunea potrivita si apoi verifica ofertele disponibile de comode, pentru a alege una care se potriveste preferintelor tale estetice si stilului general. 

O idee potrivita poate fi alegerea unei canapele modulare, care va facilita adaptarea mobilierului la nevoile familiei sau ale spatiului ddisponibil in camera.

Ce materiale alegi pentru canapeaua coltar?

Tapiteria pentru canapeaua sufrageriei nu ar trebui sa captiveze doar prin culoarea si modelul sau, ci trebuie sa fie si usor de curatat. Parul animalului de companie, un pahar plin varsat din greseala sau desenele creative ale unui copil – acestea sunt situatii care pot aparea frecvent si sunt, de asemenea, motivele pentru a alege o canapea cu tapiteria potrivita de la Furnio. Un sfat util este alegerea unei piese de mobilier cu un finisaj inovator, adica un strat care protejeaza impotriva absorbtiei lichidelor. De asemenea, poti opta pentru o tapiterie rezistenta la abraziune, care va asigura durabilitatea canapelei coltar.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare