Amenajarea casei

#amenajare baie #amenajare casa #baie

Alegerea caditei de dus ideale: cateva sfaturi utile

Caditele de dus au devenit adevarate piese de design si trebuie alese cu atentie pentru a se integra armonios in proiectul de amenajare a baii. Asadar, daca iti planifici zona de dus si numeroasele alternative de pe piata te deruteaza, iti vom oferi cateva sfaturi pentru alegerea caditei de dus.

In primul rand, trebuie sa tii cont atat de dorintele si gusturile personale, cat si de configuratia zonei de dus, pentru a stabili ce dimensiune si ce forma se va incadra perfect. Incepe cu criteriile fundamentale: ce elemente trebuie sa iei in considerare pentru a intelege ce cadita de dus este cea mai potrivita pentru baia ta? Dimensiuni, finisaje, culori, forme: studiaza totul cu atentie si alege un model de cadita dus de pe germanquality.ro care sa iti puna in valoare baia.

Tipul de montaj

Preferi o cadita de dus cu montaj pe pardoseala sau cu montaj la nivelul pardoselii? Adesea, decizia este conditionata de spatiul necesar pentru scurgere. Daca locuinta ta este in constructie, nu este nicio problema, dar nu uita sa anunti instalatorul din timp. Pe de alta parte, daca vorbim de o renovare a baii, ar trebui sa te interesezi inainte de montarea unei cadite de dus la nivelul pardoselii: proiectantul va trebui sa verifice daca exista suficient spatiu pentru sistemul de scurgere.

In ambele cazuri exista o multime de variante extrem de atractive. Exista si modele de cadite de dus inalte si adanci, foarte practice si moderne (sunt ideale daca profilul cabinei de dus nu este atat de minimalist si necesita mai multi centimetri la baza).

De exemplu, iti prezentam mai jos un model de cadita de dus ce poate fi montat atat pe pardoseala, cat si ingropat, la nivelul acesteia. Ideal Standard are un design ultra flat si este realizat din material Ideal Solid (mixtura de rasini si praf mineral natural, cu finisaj mat si efect de piatra).

Ideal Standard Ultra Flat S - GQS German Quality

Material

Tehnologiile de productie contemporane ofera materiale si finisaje infinite pentru caditele de dus moderne. Exista materiale acrilice si ceramice (alegerea standard in prezent), cadite de dus ultramoderne din material compozit (disponibile și cu aspect de piatra) si finisaje netede sau texturate. Asadar, stilul baii tale poate fi pus in valoare si de tipul de cadita de dus pe care o alegi.

Daca te intrebi ce tip de material este cel mai bun, raspunsul este ca nu exista unul singur: depinde de preferintele privind estetica si nevoile personale.

O cadita de dus ultramoderna, cu un aspect unic si realizata dintr-un material rafinat este Roca Terran Superslim. Este conceputa din compozit Stonex* - material inovator format dintr-un substrat de rasina amestecat cu o selectie meticuloasa a mai multor substante minerale si un strat exterior de gel ISO NPG de calitate superioara. Aspectul de piatra se va potrivi in orice stil de design interior.

Roca Terran Superslim - GQS German Quality

Culori

Asemenea obiectelor sanitare de baie colorate care au revenit in trend, corelate cu mobilierul sau cu gresia, la fel si caditele de dus pot fi sincronizate cu decorul baii, datorita gamei de culori disponibile pentru fiecare model. Culoarea este unul dintre factorii care ajuta la crearea unui design interior armonios, personalizat, care emana stil si personalitate. De exemplu, poti asorta culoarea caditei de dus cu finisajul dulapurilor sau cu blatul si lavoarul integrat. Cadita de dus Deante Correo cu finisaj antracit va completa perfect o baie amenajata modern, in care negru este culoarea predominanta.

Deante Correo - GQS German Quality

O multime de modele asteapta sa fie descoperite pe germanquality.ro. Alege cadita de dus care va constitui un punct de atractie pentru baia ta!

 FOTO: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea